S.he Lipstick Magic Colours 122 és 137

by - május 21, 2014
Sajnos eddig elmaradtam a S.he rúzsok tesztelésével, de igazából ennek az az oka, hogy a hidegebb időszakban nem indulok el úgy otthonról, hogy valami szájra valót viselnék. Nem feltétlenül a kiszáradt ajkak miatt, sokkal inkább az orromig felhúzott sál akadályoz meg olyankor a rúzsozásban, hiszen teljesen értelmét vesztené.


Mióta beköszöntött a tavasz, azóta viszont előszeretettel nyúlok a két rúzs után, még az egyszerű hétköznapokon is, holott ez rám nem volt jellemző. De mielőtt rátérnék magukra a rúzsokra, előtte a külsőségekkel kezdeném. A csomagolása egyszerű, fehér műanyag, ami a S.he termékeire jellemző négyszögletes vonalat képviseli, így könnyedén egymásba pattinthatók, ami az esetleges tárolást akár meg is könnyítheti. Önmagukban nem nyújtanak túl esztétikus látványt, de amíg jól zárnak, ez számomra annyira nem is fontos. Sajnos az egyiket sikeresen leejtettem, ezért megrepedt a kupakja, viszont előtte tökéletesen rápattant az aljára, így tulajdonképpen nyugodtan magunkkal cipelhetjük, ha napközben frissítésre szorulnánk. A rúzs alján megtaláljuk az árnyalat számát, valamint magának a rúzsnak a színét is, ami az átlátszó kupak hiányát tökéletesen ellensúlyozza. Én fejjel lefele tartom őket, így reggelente nem kell nyitogatni, melyikben melyik szín lapul. A csomagoláson nem, de a DM német honlapján megtaláltam, hogy 4.5g terméket tartalmaz.

'Puha és gyengéd - ezeket a szavakat hamarosan egyre gyakrabban fogja majd hallani, ha a szájáról lesz szó. A Magic Colours ajakrúzsok ugyanis nem csak vonzó színekben kaphatóak, hanem alaposan ápolják is ajkait. Akárcsak a s.he stylezone összes többi rúzsa, ezek is mentesek a tartósítószerektől és E-vitamint is tartalmaznak.'


A színválasztás abszolút személy függő, ki mit szeret viselni, kinek mi áll jól. Nekem szerencsém volt, mert mindkettő hamar elnyerte a tetszésemet. Bár a pirosas (137) nekem hétköznapra túl erős: egyszerűen nem áll jól ez a szín, túl hivalkodó az arcomhoz. Ezért csak egy picit viszek fel belőle, majd ujjal (jobb esetben egyébként ajakecsettel) egyengetem el a számon a színt, hogy egységes legyen, de ne legyen erős a fedése. (A képen teljes valóságában, normálisan használva láthatjátok. Sajnos ennek az igazi színét nem tudtam elkapni, élőben kicsit bordósabb, nem ennyire piros - legjobban a fenti képen, a rúzs alján található papír adja vissza a színét.) Az eredetileg baracknak (122) hitt rúzs a számon inkább nude hatást kelt, de nagyon oda vagyok érte! Ennek a fedése gyengébb, sajnos nem is teljesen egyenletes. De nagyon természetes hatást kelt, persze mégis sokkal szebb összképet érhetünk el vele, mint csupasz ajkakkal.


Szerencsére a két rúzs egyéb tulajdonságaiban nem annyira különbözik, állaguk, tartósságuk majdhogynem teljesen egyforma. Mindkettő közepes keménységű (inkább a puhábbak közé tartoznak), könnyen siklik az ajkakon, de annyira azért kemények, hogy egyszerre ne kerüljön fel túlzottan sok. Tartósságuk ivás és evés nélkül sem túl hosszan tartó, pár óra elteltével érdemes felfrissíteni. Szívesen mondanám, hogy egyenletesen kopik, de a világosabb szín sajnos csomósodik. Ápolásról nem tudok nyilatkozni, használata előtt azonban érdemes leradírozni a szánkat, mivel a szárazságot sajnos kihangsúlyozza. Összességében viszont két remek rúzsról van szó, amit még számos másik árnyalatban érhetünk el a DM polcain.

Ismeritek a S.he rúzsait? Milyen színt viseltek szívesen az ajkatokon?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Többször nèzegettem már èn is ezeket a rúzsokat az állványokon. A színeik nagyon tetszettek de a teszter alapján csillámosnak tűntek, így ez mindig eltántorított. A kèpek alapján a 137es nagyon tetszik ès a csillámokat sem látom vèszesnek benne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy fényes, de semmiképp nem nevezném csillámosnak őket :)
      Mint írtam, a 137-es ennél bordósabb-sötétebb, de érdemes lehet egy pillantást vetni rá az üzletben ;)

      Törlés
  2. Szépek a színeik :) Én még sose vettem semmit a S-He-től, de annyira nem is érzem azért ennek a szükségességét :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép mind a kettő rajtad. :) Nekem csak pár rúzsom van, ha jól emlékszem 4, amiből kettőt nyertem, egy meg DM dobozban volt. :D Én akárhányszor felkenem valamelyiket is mindig soknak érzem, aztán mire elindulok már "le is nyalom" őket... Másokon olyan természetesen mutat a rúzs, de magamon annyira műnek érzem. :/

    VálaszTörlés