Colourful nail art challenge #4 From purple to pink

by - május 24, 2014
A kihívás mai színeinél, a 'lilától a rózsaszínig' témánál úgymond egy kicsit csaltam, ugyanis ezt a manikűrt pont pár nappal a felhívás előtt készítettem. Azonban úgy gondoltam, ha eddig nem sikerült posztolni, akkor a lila-rózsaszín kategóriába pont megfelel. Szóval ez most nem konkrétan erre a témára készült, de minden kétség nélkül megállja itt a helyét.


Ismét egy skittlette típusú manikűr, egyszerűsége ellenére mostanában ez lett a kedvenc technikám (inkább díszítési formának nevezném). Nagyon szívesen viseltem, talán pont a színvilága miatt kimondottan elégedett voltam vele. Sajnos a csipkemintás fólia alá úgy gondoltam, egy réteg fehér lakk is elég lesz, de utólag, a képeget nézegetve kevésnek bizonyult (a múltkori sokkal szebbre sikerült). Ez a neon Moyra lakk pedig tényleg a szívem csücske, remélem nem unjátok még. Lassan érik az újra vásárlása is (arra még gondolni se merek, mi lesz, ha nem sikerül beszereznem). Erről a lila lakkról meg egyszerűen nem bírtam levenni a szemem: végre egy körömlakk, ami nem az üvegben mutat jobban! Az árnyalata tökéletes és a benne lévő apró csillámok annyira csodálatossá teszik.


❤❤❤❤
Moyra 64
Lovely Classic Nr. 25
Csipkemintás körömfólia
Only You - 810 Metal Dust
Rimmel 5in1 alap- és fedőlakk

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

15 megjegyzés

  1. A "legkedvencebb" neon lakkom azt hiszem nekem is a Moyra 64-es lakkja :) Olyan szinten világít, hogy az nem igaz, és persze eszméletlenül mutatós ezzel a lilával :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan szép ez a manikűr is <3 :)

    VálaszTörlés
  3. SZuper lett. Ez a lila lakk mesés! :)

    VálaszTörlés
  4. mit számít, hogy erre készült-e vagy sem :D
    a lényeg, hogy éppen beleillik a témába és fantasztikusan harmonikus az összhatás! :)

    VálaszTörlés
  5. kedvenced most tőled *-* Nagyon pazar :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű! *-* A gyűrűsujjadon a minta nagyon tetszik!

    VálaszTörlés