Szülinapi ajándékok

by - március 11, 2014
Március elején ünnepeltem a 23. szülinapomat (szinte hihetetlen, néha még mindig 16 évesnek érzem magam), mely alkalomból a szűk család meglepett pár aprósággal. Ezeket szeretném most egy kisebb 'zsákmányos' poszt keretén belül bemutatni.

Természetesen a H&M-es nadrágot magam vettem meg, de anyumtól kaptam szülinapomra. Ez az a világos skinny farmer, amit a tavaszi kívánságlistámban mutattam nektek. Az utolsó darabot hoztam el a méretemből, úgy látszik, az ár és a fazon is sok mindenkinek tetszett (vagy csak későn figyeltem fel erre a ruhadarabra). Annak ellenére, hogy szülinapi ajándék volt, kihasználtam a H&M által kínált lehetőséget, miszerint ha viszel egy szatyor már nem használt ruhát az üzletbe, egy 500ft-os kupont kapsz, melyet 2500ft feletti vásárlás esetén válthatsz be. Erről a honlapukon olvashattok bővebben.



H&M világos skinny farmer, 3490ft - 500ft = 2990ft

Különös, mert szépségápolási terméket sosem szoktam ajándékba kapni, hisz úgyis jobb szeretem magamnak megvenni őket, erre most hirtelen nem is eggyel gazdagodtam. A Femme nevezetű Avon parfüm és a szett így hatalmas meglepetést okozott, de nagyon kellemes illata van, szóval eltalálták vele az ízlésemet. Így ráadásul a szintén listán szereplő parfümöt is lehúzhatom (legalábbis egy időre elhalasztom annak megvásárlását). A fürdőolaj bátyámtól és barátnőjétől van, ezt is és a többi ajándékot is sok-sok csoki kíséretében kaptam :)


Vintage Vaníliaillatú Fürdőolaj, Avon Femme testápoló, deospray és parfüm


Az utóbbi hetekben egyre jobban motoszkált a fejemben a sushi gondolata, már nagyon rég óta ki szeretném próbálni, aztán úgy okoskodtam, ha megjön az ösztöndíjam, meglepem vele magam, hiszen ennyit én is megérdemlek. Végül az én párom ezzel kedveskedett szülinapomra, így együtt sushiztunk és végre megkóstolhattam a hőn áhított makikat és nigriket!


Egyébként nem szoktam olyan különleges napnak tartani a szülinapomat, most valahogy mégis úgy éreztem, ez tényleg más, ez tényleg az én napom (talán innen jött maga a bejegyzés ötlete is). Bár nem kimondottan szülinapom alkalmából, de saját magamat két eBay-es csomaggal leptem meg: egy gyűrűszettel és ecsetkészlettel, utóbbit szintén sikeresen kihúzhatom a kívánságlistámról, ha megérkezik.

You May Also Like

12 megjegyzés

  1. Az a farmer nagyon tetszik, nekem a sötét párjából van egy darabom :))

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot utólag is! :)
    Nagyon tetszik az a virágos kép. :3 Finom volt a sushi? Milyet ettél? Én óckodom a nyers haltól, de zöldségeset lehet megkóstolnék. :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot! Nagyon szépek a képek, és várom már az ecsetkészlet bemutatását, remélem, olyan lesz, amilyenre vágytál :-)

    VálaszTörlés
  4. Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Utólag is boldog szülinapot! :) A farmer valóban szuper, nekem is sikerült beszereznem! :) Egyelőre én se szenvedek parfümhiányban, mert kaptam a napokban egy nagyon kellemes illatút! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Szülinapot így utólag! :) Haha én is így érzek, mint ahogy írtad zárójelben :D

    VálaszTörlés
  7. Szuper minden. :) A Femme nekem is megvan, picit csalódás, virágosabb illatot vártam. Boldog szülinapot utólag is! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ♥

    VálaszTörlés
  9. Isten éltessen utólag is! :) Milyen fajta az a virág? Gyönyörű!! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Korallvirág, számomra teljesen új volt, eddig még nem ismertem :3

      Törlés