Márciusi zsákmányolás

by - március 29, 2014
Márciusban elég spórolósra vettem a figurát, azokra a bizonyos Glamour napokra gyúrok és próbálom rá felkészíteni a pénztárcámat. Ennek ellenére pár dolog akaratlanul is becsúszott, hiszen megérkezett az ösztöndíjam, én meg végre egy kicsit elengedhettem magam vásárlás terén. Így is tényleg csak fontos és hasznos dolgok kerültek hozzám, bár a tárca abszolút impulzusvásárlásnak mondható. Viszont nagyon örülök, hogy barátnőm rábeszélt, ennyiért ne hagyjam ott, mert látta rajtam, mennyire tetszik.. és tényleg megbántam volna, ha nem lehetnék gazdagabb ezzel a kicsikével. A steppelt minta és a szín is telitalálat nálam és hát tele van hellyel, ahol majd szépen elférnek a különböző plasztik kártyák.

A blézeren sokáig gondolkoztam, kabát helyett döntöttem e mellett és azzal 'nyugtattam' magam, hogy a fekete blézer alapdarab egy nő ruhatárában, arról már nem is beszélve, hogy lassan (nagyon lassan) az állásinterjúkban is gondolkodnom kell. Kellően karcsúsított, háromnegyedes, húzott ujjú, de nem csak alkalmi, hanem a hétköznapokon is elhordható fazon. Még akár egy farmernadrággal és csinosabb cipővel is el tudom képzelni.


BlueRags Butik (Debrecen) tárca, 1290ft
Skála fekete blézer, 4990ft és Jack Daniels póló, 1890ft

Tegye fel a kezét, aki úgy érzi, elég pólója/felsője van! Én nem tudom, mit csinálok a felsőimmel, de hiába veszek újat, sosem érzem azt, hogy elég lenne. Ennek a Jack Daniels feliratos pólónak már az eredeti, fekete-fehér változatával is szemezgettem, a tavaszias barackos árnyalatnak viszont már tényleg nem tudtam ellenállni. Felül, a váll- és mellrésznél passzosabb, alul picit bővül és hátul hosszított szabású, szerintem igazán csinos, nem utolsó sorban pedig nagyon kényelmes is.

Végre valahára eljutottam az Ikeába is, ugyanis hónap közepén páromat megleptem szülinapja alkalmából és felutaztam hozzá titokban :) Eredetileg a honlapon a sokak által is ecsettartónak használt Skurar kaspót szemeltem ki a sminkes ecseteimnek, de ott helyben megláttam a gyertyatartót és a mérete miatt inkább ő jött velem haza, persze egyből kettő is.


Ikea gyertyatartó, 495ft/darab

A szülinapi ajándékaimat és a legutóbbi nyereményemet egy-egy külön posztban már mutattam is, de érkezett hozzám még pár dolog postán, mint például a Bájkeverő webáruház jóvoltából egy karkötő, valamint a KKCenterHk részéről az általam választott körömmatricák (továbbá eBay csomagokat is hozott a postás, de ezekről majd természetesen lesz önálló bejegyzés). A múlt hétvégén pedig fellépés volt, így ott is megleptek minket pár aprósággal, amik között két beauty termék is szerepelt, egy frissítőkendő és egy Avonos körömápoló.


Nektek mit sikerült mostanában beszereznetek?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. uhh az a Jack-es póló. :D nagyon tetszik. :3
    nekem is van kb vagy 50 pólóm és én sem érzem azt, hogy elég lenne. a héten is beszereztem 2-őt. *-*

    VálaszTörlés
  2. Pólóból sosem elég! :D Imádom őket, nagyon variálhatóak. :)

    VálaszTörlés
  3. Az a fehér tartó iszonyat jó! :D

    VálaszTörlés
  4. A JD póló az abszolút kedvencem, az a cuki pénztárca pedig ennyi pénzért szinte ingyen volt :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt a blézer. Ha jó minőség, akkor ennyi pénzért meg pláne :)

    VálaszTörlés
  6. A felsőt, a blézert és a pénztárcát egy az egyben lenyúlnám most rögtön! :D

    VálaszTörlés
  7. Azok a gyertya tartók annyira szépek. Pont ma láttam ilyeneket a Marcipán Múzeum ablakában otthon(Eger). :) Nagyon tetszik. :) Meg a pénztárca is jóféle. :)

    VálaszTörlés
  8. Az a oóló nagyon vagány. :D De a pénztárca és a blézer is nagyon tetszik. :) A gyertyatartó meg tüneményes! :)

    VálaszTörlés