Golden Rose Galaxy 21

by - március 13, 2014
Sajnos a körmeim ismét kezdtek egyre jobban lemezesen felválni (remélem a jelenleg szedett vitamin komplex ezen is segít), aztán a hétvégén kettő be is tört, így kénytelen voltam olló után nyúlni (huh, szerintem legalább másfél éve nem látott ollót a körmöm). Ez azzal járt, hogy meg kellett válnom a kocka formától, szóval megpróbáltam életemben először mandula alakúra reszelni őket, de a rövidsége miatt még nem az igazi. Mindenesetre próbálok megbarátkozni vele.

Vizsgaidőszak után, mikor felmentem Budapestre, szerettem volna végre mindenképp eljutni a Naillandbe, abba a bizonyos körömlakkmennyországba. Gondoltam a szép vizsgaeredményeim miatt (haha, milyen jó érv a lakkvásárlásra) megérdemlem a kiszemelt gyönyörűséget. Képzelhetitek, mekkora önuralmam volt, hogy csupán egy Golden Rose lakkal tértem haza, bár ebben közrejátszhatott az is, hogy ott volt párom és hát neki nincs igazán ínyére az ilyen fajta nézelődés. Mindenesetre már az is nagy dolog volt tőle, hogy elkísért :) Hamar rá is találtam a Galaxy 21-es szépségre és se perc alatt átnyújtottam az eladónak, hogy nekem ő kell. Így került hozzám életem első Golden Rose lakkja, ráadásul egyben ő az első homokhatású darabom.


Az üvege kerek, igazából semmi különleges nincs benne, elöl matrica jelzi a lakk típusát, hátul pedig megtalálható a száma is, valamint az, hogy 10.3ml körömlakk lapul benne - ami nagyon sokáig elég lesz, már ha nem ezt fogom ezentúl állandóan a körmeimre kenni. A kupak teljesen kézre áll, az ecsete laposabb és szélesebb a megszokottnál, nagyon könnyű vele szépen dolgozni és egyszerre megfelelő mennyiségű festéket vesz fel. Egyébként 890ft-ért juthatunk hozzá, ami igencsak jutányos ár egy ekkora kiszerelésű, nem éppen hétköznapi lakkért.


A belbecs pedig.. egyszerűen teljesen lenyűgözött, szemet kápráztató. Ez az arany csillámok miatt barackosba hajló, de inkább világos rózsaszín igazán tavaszias árnyalat. Az első rétegnél kicsit megijedtem a fedését illetően, de száradás után már kezdte felfedni előttem igazi arcát. Két közepesen vastag réteg bőven elég ahhoz, hogy megmutassa minden báját és szépségét. Felvitelnél nem érdemes túl sokszor áthúzni az ecsetet a körmünkön, mivel akkor a csillámok visszakerülnek az ecsetre, legalábbis az első rétegnél érdemes odafigyelni erre. Száradási ideje is tökéletes, igazi jolly joker lehet sietős napokon, valamint a tartóssága is kiváló. Ráadásul mivel elég bőrszínű rózsaszín-barackos alaplében úszkálnak a csillámok, így még a körömvégi kopás se olyan feltűnő, mint egy sötét lakknál, valamint finiséből adódóan akár minden gond nélkül pótolhatjuk is, ugyanúgy egységesnek fog tűnni. Mivel egy sand, azaz homok hatású lakkról van szó, a felülete igencsak érdes, számomra ez eleinte nagyon furcsa volt, néha bele is akadtam valamibe, de csak az első órában érzékeltem, utána már semmiben nem különbözött egy átlagos lakktól (mármint viselés szempontjából). Próbáltam több fényviszonyban és több szögből fényképezni, de ezt a lakkot mindenkinek élőben kell látnia, hiszen így nem is látszik, milyen izgalmas lakkról van szó!


Azt hiszem, korai lehet március elején kijelenteni, de megvan a tavaszi kedvenc lakkom ♥ Mintha arany cukorral szórtam volna be a körmeimet. Teljesen oda vagyok érte, maga az alaplakk árnyalata is csodás (szerintem olyan koszorúslányos), a finis és a csillámok is teljesen lenyűgöznek. Egyébként vizsgákra, állásinterjúkra is el tudom képzelni, mivel nagyon szolid a színével, de igazán figyelemre méltó a csillogása miatt. Ha nem tudnám, hogy az enyém ez a lakk, egyszerűen elrohannék megvenni!

Szeretitek a homok textúrát? Van Golden Rose körömlakkotok?

You May Also Like

19 megjegyzés

  1. Meseszép színe van! :) Még szerencse, hogy messze lakom a Naillandtől! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Nailland-es körömlakkokat online is lehet rendelni :)) www.nailland.hu

      Törlés
  2. Gyönyörű!! de hasonlít a moyra sand rózsaszín lakkjához nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem az nincs meg (én is vacilláltam, hogy melyiket vegyem meg, de a jelentéktelen a pénzkülönbség miatt maradtam a Golden Rose-nál), így csak a swatchok alapján tudom azt mondani, hogy valóban hasonlítanak. Bár érdemes lenne egymás mellett is megnézni őket, így hirtelen úgy gondolom, a Moyra sötétebb és erősebben rózsaszínes :)

      Törlés
    2. nekem most a moyra rózsaszínje van a körmeimen és határozottan sötétebbnek és rózsaszínebbnek látom, mint ezt a golden rose-t :)

      Törlés
    3. határozottan erősebb rózsaszín, ez olyan szép kis sápadt :) az arany csillámok viszont megtalálhatóak abban is.

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik. Olyan elegáns, mégis egyedi és érdekes. :)

    VálaszTörlés
  4. csodálatosan néz ki ez a lakk! :)

    VálaszTörlés
  5. Azta, de gyönyörű ! :) Nekem is kell :)

    VálaszTörlés
  6. Hasonlít a Moyrához, nekem az van meg. :3

    VálaszTörlés
  7. Csodás darab! *.* Én is fenem a fogam pár GR lakkra, csak jussak el a Nailland-be végre!

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép. nekem tetszik a körömformád :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nekem még barátkoznom kell a dologgal :)

      Törlés
  9. Nagyon kis babás :)
    A Golden Rose márkától sima homoklakk és Galaxy kollekciós lakkom is van, egytől egyig imádom őket :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Hát ez valami hihetetlen szép *.*

    VálaszTörlés