Elhasználtam, elfogytak #12

by - március 31, 2014
Az utóbbi két hónapban kevés dolog fogyott el, inkább a termékmintáktól, zacskós dolgoktól próbáltam 'megszabadulni'. Meg hát persze a legtöbb dolog a végét járja, de még van pár csepp az alján.. A mai bejegyzés így is majdnem meghiúsult, mivel először nem volt itthon a fényképezőgép (teljes kétségbeesés), majd a felhők vicceltek meg azzal, hogy eltakarják a napot. Szóval a képért elnézést, most csak ilyet sikerült, bár az Elfogytak rovat képeivel valahogy mindig bajban voltam/vagyok :)


Bruno Banani Pure Woman Parfüm: Még a hűvösebb időben úgy voltam, elhasználom azt a pár fújást, ami a parfüm alján maradt. Nekem tipikusan téli illat, régen nagy kedvencem volt ez a parfüm, az utóbbi időben viszont háttérbe szorult.

Essence Winter Edition Hot Drinks Kézkrém (teszt): Nagyon szerettem, az illata igazán kellemes volt, nálam az alma-fahéj páros mindig a karácsonyra (és a gyertyákra) emlékeztet. Itthonról való indulás előtt szívesen kentem ezt a kezemre, mert pikk-pakk beszívódott és viszonylag hidratált is.

Nivea Aqua Effect Frissítő Hidratáló Arcmaszk: A Niveára annyira jellemező 'friss' illata van és használata után az arcomat is üdének és hidratáltnak, puhának éreztem. Egy tasakban nagyon sok krém van - egy csomag két ilyen 7,5ml-es tasakot tartalmaz, a képen csak a fele látható -, a megtisztított arcbőrre kell felvinni és 15 perc után letörölni a maradékot (én ezt egy száraz vattakoronggal tettem meg). Első alkalommal picit csípett, másodjára viszont már ezt nem tapasztaltam. Azt sajnálom, hogy tartalmaz szilikont, pedig egész jó kis termékről lenne szó.

Nivea Aqua Effect Hidratáló Nappali Arckrém: Ezt a termékmintát két alkalomra használtam el, bár bőven elég lett volna háromra is. Niveához hűen kellemes az illata és a hidratálóhatása sem volt rossz, egyetlen problémám a kifényesedő homlok volt, ami viszont nem túl előnyös egy nappali arckrémnél.

Nivea Aqua Effect frissítő Arclemosó Zselé: Ennek a lemosónak tényleg olyan 'tiszta' illata van és alaposan tisztítja is a bőrt, szerencsére nem szárít. Egyetlen alkalom után nehéz véleményt alkotni, de elég szimpatikus terméknek tűnt.

Greenland Pure & White Olasz lime és Vanília Bodylotion: Sokan szapulták az illatát, holott szerintem nem rossz, bár az ínycsiklandozótól tényleg messze áll. Annak ellenére, hogy sokáig kellett kenegetni, hogy ne úgy nézzen ki a lábam, mintha tusfürdő habzana rajtam, viszonylag hamar beszívódott. A kezemen kentem el a maradékot és ott nagyon hamar beitta azt a keveset és azonnal simább, puhább lett a bőröm.

Essence Colour & go (70) nude it! és Butterfly nails 137 (teszt): A régi lakkokat már a múltkor kiszortíroztam, de ami még használhatónak bizonyult, azt nem dobtam ki - így minden ilyen elfogytak bejegyzésre jut pár körömlakk. Most is végleg megváltam kettőtől, egyik sincs már használható állapotban, még díszítésre sem alkalmasak. Az essence egyik kedvenc lakkom volt, imádtam ezt a sötétebb nude színt, így csak pár csepp maradt az üveg alján (amihez próbáltam mást hozzákeverni, de nem lett jó eredménye a kísérletnek). A sötét rózsaszínt pedig nem csak a színe, hanem a gyors száradása miatt kedveltem.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Annyira szeretem ezt az essence krémet, nekem még van egy kicsi benne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az előző szériából a vaníliás-almás pitéset tartogattam sokáig, de inkább elhasználtam, mielőtt megromlott volna :) A legutóbbiból a banánosat szerettem volna, amit barátnőm által sikerült a kezemen is kipróbálnom, és hát sajnos nem jött be.. :/

      Törlés
  2. Nekem is ez a bajom a "mai" elfogytak bejegyzéssel...mindennek az alján egy picike van, és ilyenkor egybegyűjtöm a dolgokat, aztán kidobom egyben...és ha ma befényképezem, akkor holnap megint tele lesz az a kis polcom szeméttel, ahol ideiglenesen tárolom őket...

    Amúgy az essence kézkrémet én is imádom..a körömlakkokhoz meg gratulálok, azok nálam is nehezen dobódnak ki, mert én is az utolsókig szoktam őket kevergetni, és általában az üres üveget is elteszem majd jó lesz még alapon...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyebár tegnap fényképeztem és írtam meg a bejegyzést és lásd: ma reggel kiürült a testápolós flakonom.. amit két hónapig lelkesen őrizgetni fogok a következő 'elfogytak' posztig :D
      Igazából valahogy mostanában nem érzek kellő motivációt ehhez a bejegyzés típushoz, de még meglátom, mi lesz vele :)

      Törlés
  3. Én is úgy szerettem ezt az essence kézkérmet. :3 Szerintem a tavalyiakat jobban eltalálták, mint a mostani 3-at...

    VálaszTörlés