Bájkeverő Webáruház - Karkötő

by - március 23, 2014
Múlt héten kaptam egy felkérést a Bájkeverő webáruháztól, melyben együttműködést ajánlottak fel. Már régebb óta követem őket facebookon és szemezgettem is a kínálattal, így egyértelműen igent mondtam. Már aznap el is küldték a meglepetés csomagot (hihetetlen, milyen gyorsak).


Tudom, most sokan az eBay-jel fognak példálózni és én is szoktam onnan rendelni, így akaratlanul is azzal hasonlítom össze. Az eBay nagy előnye az ár (potom összegekért juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz) és a kínálat is hihetetlen széles, de nagyon sokat kell rájuk várni, míg megérkeznek és hát sokszor nem kifogástalan a minőség sem.. ezért őszintén bevallom, néhány eBay-es ékszeres csalódás (hiányzó alkatrész, törött karkötő) után nagyon meglepődtem a most kézhez kapott karkötő minőségén, hiszen a medálok, a kapcsoló és maga a szíj is mind nagyon masszív és erős anyagból készültek. A kapcsot először nehéz is volt kinyitni, de legalább tudom, hogy viselés közben véletlenül sem fog leesni a csuklómról.

Úgy gondolom, egy ilyen webáruház kizárólag minőségi és hibátlan állapotú terméket fog elküldeni, így nem kell aggódnunk. Szóval nagyon elégedett vagyok a színvonallal és az sem utolsó szempont, hogy pár nap alatt ideért. Árban pedig szerintem amúgy nem vészes, valahol az eBay és az itthoni fast-fashion üzletek között helyezkedik el. Összességében nekem tetszik ez a többsoros medálos karkötőt, amit a weboldalon itt tudtok megvásárolni (ráadásul most kedvezményes áron).


Egyébként a kiegészítők, ékszerek mellett néhány ruhadarab is megtalálható a honlapon, érdemes körbenézni. Ha gyorsan szeretnék minőségi dolgot rendelni, ezek után bátran merem ajánlani ezt a weboldalt. A szállítási költség is nagyon baráti, mennyiségtől függetlenül egységáron (690ft) érkeznek meg a kiszemeltek.




You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Szép a karkötőd. :) Nekem az oldalról Arwen nyaklánca tetszik a legjobban, mióta szeretnék már olyat... :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen karkötőt néztem én is ki, épp ma láttam FB-on képet róla! :D

    VálaszTörlés
  4. Jajj, de örülök, hogy téged is megkerestek, nagyon cuki karkötőt kaptál! :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem az Arwen nyakláncot küldtèk. :)
    Èn is ugyanezt a statement nyakèket választottam mutatóba.

    VálaszTörlés