Aktuális megszállottság - Statement nyaklánc tavaszra/nyárra

by - március 16, 2014
Tavasszal egyre lengébb és nyitottabb ruhákat, felsőket hordunk. Ezekhez nálam elengedhetetlen kellék a nyaklánc (talán a hosszú nyakam miatt), az utóbbi időben pedig (igazából tavaly kezdődött az egész) teljesen oda vagyok a nagyobb, statement nyakláncokért (azért ezek közül is a szolidabb darabok vonzanak). Ma már elég széles a kínálat, szebbnél szebbekkel találkozhatunk, amik nagyon fel tudják dobni az amúgy esetleg snassz, basic outfit-et.

A viszonylag kisebb méretű háromszöges nyakláncomat már láthattátok, de ahogy közeledik a jó idő (miről beszélek, már itt is van), egyre jobban kívánom a színeket, legyen az pasztell tavaszra, vagy neon nyárra. Szokásomhoz híven az eBayt hívtam segítségül, így leltem rá ezekre a szépségekre. Ha még több hasonó nyakláncot szeretnétek, nincs más dolgotok, mint beírni az eBay keresőjébe, hogy 'statement necklace'. Most az aktuális kedvenceket láthatjátok, amiknél persze olcsóbbakat is találni, ha egy kicsit több időt szán rá az ember (vagy a licitálást választja), de ezeknek az ára sem túl borsos.


3.99$ INNEN


2.75$ és 4.05$ INNEN


5.19$ és 5.99$ INNEN


3.79$ és 4.69$ INNEN


A legesélyesebb darabok, amelyek közül valamelyiket muszáj leszek tényleg megrendelni!
4.49$ INNEN

Nektek melyik tetszik a legjobban?

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Jahajj, ezek nálam is kívánságlistásak, olyan gyönyörűek! :)))

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz képest, hogy mennyire ellene voltam ennek a divatnak, azon kaptam magam a napokban, hogy a webshopban keresek hozzájuk alkatrészeket. :D Tetszik pár darab, de elég drága némelyik, olcsóbb lesz ha én magam csinálom meg. :)

    VálaszTörlés
  3. Úú oda vagyok ezekért a nyakláncokért! *-* Van egy menta színű csodám, ami nagyon hasonló a fehér köveshez. :)

    VálaszTörlés
  4. A második és a negyedik az abszolút favorit, jajj de szépségesek! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Ezekből én is betáraztam idénre :) Eddig három példány érkezett meg, közülük az egyik olyan mint a második sorban a jobboldali, csak fehérben. Élőben is szép nyugodtan megrendelhetitek :)

    VálaszTörlés
  6. Aaa a menta darabokért annyira odavagyok!

    VálaszTörlés
  7. Bármelyiket elfogadnám! Annyira szépek... Az első képen lévő két pink és az utolsó tetszik talán a legjobban. A negyedik képen lévő mentás virágosat nemrég rendeltem meg pinkben és feketében. :) Ma meg sikerült egyet szerezni a reservedben, mert olyan idióta ajándék kártyájuk van, ami nem lehúznak és maradhat rajta egyenleg, hanem csak elveszik.... Így "kénytelen" voltam még valamit venni, hogy a kártyával tudjunk fizetni. :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem a 2. sor két darabja tetszik innen legjobban :)

    VálaszTörlés
  9. Én is nagy nyaklánc lázban égek egy ideje, de még nem rendeltem meg őket. Nekem ezek sajnos nem tetszenek. Olyan batár nagyok... :( Jobban szeretem a visszafogottabb, elegánsabb darabokat. :) De máson persze mindig jól áll. :D

    VálaszTörlés
  10. Ó, valami csodaszépek! :) Mindegyiket elfogadnám!! Én is tervezek beruházni ilyen darabokra, a Zara-ban jókat árulnak. xoxo:Yvett,https://divat-mania.blogspot.com

    VálaszTörlés
  11. Nekem a menta színűtől lefelé haladva mind tetszik. :)

    VálaszTörlés