Zsákmányolás - Tél végi leárazások

by - január 19, 2014
Már viszonylag régen volt haul bejegyzés, így jó pár dolgot nem is mutattam meg, amiket vásároltam, mondjuk a legtöbbször úgyis csak az elfogyott dolgokat pótoltam (mint például dezodor..). A leárazásokat azonban fél szemmel azért követtem, így pár helyen én is megfordultam - pedig eleinte tudatosan kerültem, nem akartam abba a hibába esni, hogy csak azért veszek meg valamit, mert akciós, holott nincs is rá szükségem. Szerencsére elég tudatos vásárló vagyok (a pénztárcám megtanított rá) és sikerült a fejemben lévő listámhoz tartani magam.


Még december legelején volt lehetőség a H&M honlapról letölteni, majd kinyomtatni egy 20%-os végösszegi kupont, amit az utolsó nap ki is használtam és a burgundi után beszereztem a fekete párját is ennek a zsebes basic pólónak. Nem szoktam egy felsőből/ruhadarabból több színt venni, de ez annyira kényelmesnek bizonyult, hogy nem hagyhattam ott ezt sem. Az övet már a pénztárhoz menet láttam meg és eszembe jutott, hogy bizony ez is szerepelt a listámon, és hát mikor is venném meg, ha nem kuponnal? :)

Az F&F kínálatát az újév első pár napjában vettem szemügyre, de valahogy semmi sem fogott meg igazán a leértékelt áruk közül. A férfi részlegen viszont egyszerűen vonzotta a szemem ez a mintás szarvasfejes póló, ami XXXL-es (utolsó darab), én meg épp pizsamát szerettem volna, gondoltam ez a célnak teljesen megfelel. Egyszerűen imádom, annyira örülök, hogy még az ágyban is passzol a személyiségemhez a ruhám.

A New Yorkerbe hirtelen felindulásból mentem be a sikeres Catrice highlighter vásárláson felbuzdulva (lásd lentebb), ahol egy hosszadalmas ruhapróba (és szívfájdítás) után erre a két darabra redukáltam le a megvételt. A bemelegítő szerű térdnadrág edzésre kell, már régóta szerettem volna egy ilyen bővebb fazonnal helyettesíteni a most használt leggingsemet. Ilyen áron pedig vétek lett volna otthagyni, nagyon kényelmesnek tűnt. A fehér ujjatlan blúzért pedig kimondottan hálás vagyok, alig akarom elhinni, hogy egy év után sikeresen kihúzhatom a listámról.


H&M Fekete basic póló: 1990ft - 20% = 1592ft
H&M Szegecses vékony öv: 1290ft - 20% = 1032ft
F&F férfi póló: (1995ft helyett) 995ft
New Yorker Bemelegítő térdnadrág: (2990ft helyett) 1490ft
New Yorker Ujjatlan fehér blúz: (3990ft helyett) 1990ft

A Catrice Better than False Lashes Ultra Black szempillaspirálját még december közepén, egy Rossmann akció keretén belül szereztem be. Valójában anyumtól kaptam karácsonyra, de együtt vettük meg és hát én még ekkor sem hagytam figyelmen kívül az akciókat. Advent ezüst hétvégéjén minden dekorkozmetikai termékre 25% kedvezmény volt, ezen felül pedig még rendelkeztem egy 10%-os végösszegi kuponnal - szerintem igazán jó vásárt csináltunk.

Most kedden pedig valami azt súgta nekem, hogy be kell szereznem a Catrice kifutó Prime & Fine highlighterét, így másnap nem haboztam, délelőtt már rohantam is a Müllerbe, hogy magaménak tudhassam. Kicsit hirtelen felindulásnak tűnik, de higgyétek el, highlighterre is szükségem volt ;) Szerencsére még nem voltak lefosztva az állványok, még mindenből volt pár darab. Az Aveos testápoló habár kakukktojás, hiszen ő az egyetlen teljes áras termék, de lassan egy hónapja vágyom őrá is, még krémmánián láttam meg és ez az édes csomagolás egyszerűen levett a lábamról, ezért meg kellett mutatnom nektek is!


Aveo Popcake Testápoló: 395ft
Catrice Better than False Lashes Szempillaspirál: (1399ft - 25%) - 10% = 944ft
Catrice Prime & Fine Highlighter: (1399ft helyett) 695ft

Ti kihasználtátok az akciókat és vásároltatok mostanában valamit?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Á, szegecsek.♥ Szuper cuccokat találtál. Én csak egy pulcsit vettem, meg "kettőt fizet hármat kap" akcióban Nivea tusfürdőket. Próbálom kerülni a boltokat. Tavaly sok mindent felhalmoztam, úgyhogy az idei project most az elhasználásról szól.

    VálaszTörlés
  2. Jó kis cuccokat vettél :) Én nem túl sok mindent, de szerintem lesz majd róla egy poszt hamarosan :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy csak sikerült beszerezni a testápolót. :D Annyira jó dolgokat tudsz venni... Bár nem az én stílusom az a blúz, annyira tetszik! :3

    VálaszTörlés
  4. Hát az a testápoló tényleg nagyon cuki! :) Milyen az illata? :D
    A szegecses blúz is jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit behatárolhatatlan illat, olyan édeskés, de néha a kókuszos testvérére emlékeztet. Egyébként elég mű, de valamiért a tavaszt juttatja eszembe és hát igen, az a csomagolás.. :D :$

      Törlés