ManiCute - Hello 2014

by - január 06, 2014
Úgy tűnik, az előző két év végi összegzős poszt után még mindig nem tudunk elszakadni az újévi témakörtől, ugyanis a ManiCute mai témája a Hello 2014 címet kapta. Én egy végtelenül könnyen elkészíthető manikűrt alkottam, ugyanis a legegyszerűbb oldalról, a szilveszter éjszakáról közelítettem meg azt. Nem szerettem volna kavalkádot, ezért szimpla ruffian körmökkel álltam elő, de a színválasztással egy elegánsabb bulira próbáltam hajazni - ugyanis egy csinos ruhához arany kiegészítőkkel ezt a manikűrt tudom elképzelni. Szolid, de kifinomult és kellően nőies. Az arany-fekete elegáns és szerintem örök klasszikus páros. Kellően csillogó, de még sem túl hivalkodó, hiszen a fekete sokat tompít rajta. Szóval, ha egy elegáns partira lennék hivatalos, én tuti ilyen körmökkel mennék.


Először is a dekor aranyport összekevertem egy átlátszó lakkal és ezt vittem fel alapnak (ugyanis az arany lakkom már csak mintarajzolásra használható és még nem szereztem be az utánpótlást, de ez elég jó alternatívának tűnt). Megvártam, míg teljesen megszáradt és erre jöhetett egy réteg fekete lakk. Sablont nem használtam, így nem a legpontosabb. Egyszerűen az ecsettel úgy festettem, mint a körömágybőr vonalánál, csak pár milliméterrel lejjebb. Végül került még rá egy réteg fedőlakk is, hogy egységes legyen a felszín és kellően fényes. Gondolkoztam még csillámon és szegecsen is, de nem szerettem volna elrontani, így tényleg egy végtelenül egyszerű manikűr lett, amit nem bánok, hiszen sokszor az egyszerű megoldások a legjobbak és nem kell mindig mindent túlbonyolítani - ez vonatkozzon bármire akár az egész újévben :)


❤❤❤❤
Rose Nail 005
Dekor arany csillám
Lora 57
Rimmel 5in1 alap- és fedőlakk

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Szupi! Már régóta gondolkodom ilyen technikán, csak más színekkel.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jó lett! :) Nekem nagyon tetszik a kikavart arany lakkod. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon szép! :) Nem semmi, hogy így meghúztad a vonalat. Gondolom nem sokkal nehezebb, mint a franciánál, de akkor is. :D Ügyes.

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom megint sikerült hasonlóan gondolkodni, csak most színekben. :D Nagyon jó lett! :3

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok, örülök, hogy az egyszerűsége ellenére tetszik nektek :3

    VálaszTörlés