Hema Special Effect Glitter (75) Glitter Fuschia

by - január 15, 2014
Hirtelen elhatározással ez volt az első lakk, amit a nyereményeim közül kipróbáltam. Nem győzöm hálálkodni értük, még mindig le vagyok nyűgözve, ha erre a új kis kupacra nézek. Szokásomhoz híven először pár szót ejtenék a külcsínről. Az üvege és ecsete egy az egyben megegyezik a Max Factor (Glossfinity) lakkokéval, ugyanaz a forma és méret, ami nem meglepő módon szintén 11ml csodát rejt magában. Én speciel nagyon szeretem a ilyen szögletes üvegeket, mert stabilan állnak és nagyon helytakarékosak is tárolásnál. A kupak jól zár és abszolút kézre áll, jó a fogása. Az ecsete is nagyon jó, a körömágybőrnél is könnyen és szépen lehet vele festeni.


Persze sokkal fontosabb a belső (de hát mit érne a tökéletes lakk egy szétálló szálú ecsettel, nem igaz?). Az első réteg megszáradása után az volt a gondolatom, hogy lehet kellett volna alá valami hasonló színű alaplakk, de a második rétegnél minden ilyen jellegű kételkedésem szertefoszlott, tökéletesen fed (ennek ellenére majd lehet alaplakkal is ki fogom próbálni, érdekel, úgy milyen). Egy valami nem tetszik benne, hogy száradás után mintha beszívná a körmöm, vagy a csillámok, eléggé matt vagy nem is tudom pontosan, milyen lesz, pedig előtte olyan gyönyörűen fénye volt, hogy kicsit elszomorított. De természetesen ez fedőlakkal könnyen orvosolható (nekem speciel két réteg kellett belőle, bár a jobb kezemen már egy rétegnél megálltam). Így most kivételesen a tesztben is már így láthatjátok. Száradási idejével teljesen elégedett vagyok, az első pikk-pakk megszárad, a második rétegnek azért kellett még pár perc ;)


Az állaga egyszerűen tökéletes, a lakk felvitelénél ez sem okoz gondot sőt. A látvány pedig.. szerintem csodálatosan gyönyörű! (A képekhez képest leheletnyivel mélyebb árnyalatról van szó és sokkal több csillám dúskál benne.)  Ez a rengeteg rózsaszín/fukszia és ezüst csillám annyira különlegessé teszik számomra ezt a lakkot, hogy hihetetlen. Csak úgy szikrázik, egyszerűen vonzza a tekintetet. Mégsem túl tömény, hogy minden körmön ezt viselem, szerintem abszolút elfér hétköznap is. Egyébként egyértelműen fukszia színű, de árnyékban és félhomályban csalóka tud lenni és egy picit lilás oldalát is megmutatja. A tartósságáról önmagában nem tudok nyilatkozni, viszont egy-két réteg fedőlakkal ötödik napja van rajtam, és még egy minimális kopás sem látható a körömvégeken! Szinte hihetetlen, hogy ennyire tartós, így vizsgaidőszakra, amikor nincs sok időm magamra, tökéletes választásnak bizonyult.


Ismeritek a Hema lakkokat? Szeretitek a tömény csillámos darabokat?

You May Also Like

13 megjegyzés

  1. Ú, de gyönyörű!! Üvegben sem volt kutya, de így!! :O

    VálaszTörlés
  2. Jajjj, felkenve is nagyon jól néz ki! Örülök, hogy tetszik. :) Fedőlakkal pedig bármi megoldható. :)

    VálaszTörlés
  3. nemtudom miért, de a gumicukor jutott róla eszembe. :D az a savanyított. :D

    VálaszTörlés
  4. Csodás lakk! *.* Nálam az első képen pirosasnak tűnik, picit meg is lepődtem, mert fb-on meg fuksziás volt, de aztán megláttam a többi képet és megnyugodtam :) nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, ez egy csodaszép lakk. *.*

    VálaszTörlés
  6. Ez a lakk valami hihetetlenül meseszép *-*

    VálaszTörlés
  7. Láttam már ezt a lakkot más bloggereknél (hollandok), de a te képeiden a legszebb! :) Gyönyörű! Most már nekem is kell :((( :D

    VálaszTörlés
  8. Te jó isten! SZERELMES VAGYOK! :D Nem is tudom tetszett-e már ennyire lakk, mint ez. :D

    VálaszTörlés