Elhasználtam, elfogytak #11

by - január 31, 2014

X-Epil Használatra Kész Gyantázócsík Testre Hypoallergén (teszt): Még mindig csak bikinivonalra használom, de mióta nem a kezemmel, hanem hajszárítóval melegítem, még jobban meg vagyok vele elégedve. Nálam tökéletesen elvégzi a dolgát, mindent leszed, amit kell. Egyelőre azonban még nem vettem újra, meglátjuk, tudom e nélkülözni, vagy újra be kell szereznem :)

Profi-sol Speciális Körömlakkhígító: Egy fodrászkellékesben jutottam hozzá, nagyon kedvező áron. Viszont így visszagondolva nem is tudom, mennyire volt hasznos, hiszen ugyanúgy megváltam a besűrűsödött lakkoktól. Természetesen jobb volt, mint előtte, de ha a jelenlegi lakkjaimat kellene megmenteni, biztos nem ezt venném újra, hanem kipróbálnék egy minőségibb körömlakkhígítót.

Alterra Sensitive Ajakbalzsam (teszt): Ő már a negyedik, amit elfogyasztottam, hiszen egyszer újravásároltam, egy csomagban pedig kettő ajakápoló lapult. Számomra kellő hidratáltságot nyújtott, sokszor egy éjszaka alatt rendbe tette a számat. Viszont ennyi idő után valami újra vágytam, ezért váltottam le. Egyébként, ha emlékezetem nem csal, anno én láttam rajta a 'limitált kiadás' feliratot, így nem tudom, lehet e még egyáltalán kapni.

Ezüst Csillámos Díszítő Körömlakk: Márkanév nem volt rajta, még nagyon régen vettem, hogy a francia manikűrt díszítsem ezüst csíkkal. Már egy ideje be volt száradva, de a vékony ecsete miatt megtartottam és amíg nem érkezett meg a körömdíszítő ecsetkészletem, nem akartam kidobni. De így most már tőle is nyugodt szívvel megválhatok.

Essence - like a girls´ night out Parfüm (teszt): Nagyon sajnálom, hogy máris elfogyott ez a parfüm, ha tudtam volna, hogy ennyire hozzám nő ez az illat, már elsőre is a nagy kiszerelést választom. Nem ígértem meg magamnak, hogy újraveszem, mert más kiszemeltem is van tavaszra, de igencsak erősen gondolkozok rajta, hiszen nagyon magaménak éreztem.

Balea Sensitive Golyós Deo (teszt): A meleg időben ért rossz tapasztalat ellenére most, télre újravettem, mert ilyenkor teljesen elégedett voltam vele. Mindig kellemes illatom maradt tőle, ilyen szempontból tökéletes. Friss, púderes, mégis alig érezhető.

Libresse Natural Care Intim Törlőkendő: Mindig csak akció keretén belül szerzem be ezt az intim törlőkendőt (ha ajándékba adják a betéthez), hiszen számomra nem nélkülözhetetlen darab, de néha tényleg jól tud jönni. Kellemes, frissítő érzést nyújt. Hosszú távon sem szárad ki felbontás után (ez a csomag talán fél év alatt fogyott el és csak a legutolsónál vettem észre, hogy már nem annyira nedves).

Balea - Kókusz és Nektarin Deospray (teszt): Nagyon kedveltem ezt a dezodort, mert mindig kellemes nektarin illatom volt tőle, ami néha már túl intenzívnek is lehetett volna mondani, de mégsem volt zavaró. A vége felé azonban mintha valami megváltozott volna és az utolsó pár alkalommal egyszerűen büdösnek éreztem magam tőle (már bocsánat, de nincs mit rajta szépíteni).

Baba Kakaóvajas Tusfürdő: Mivelhogy most nem egyedül fogyasztom a tusfürdőt, gyorsabban fogy, ezért került be két hónap után ismét egy nagy Baba tusfürdő. Ez a kakaóvajas a kedvencem, imádom az illatát és a krémes állagát.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Hmm, azt a kókuszos nektarinos deót lehet egyszer kipróbálom. :) Jó,l hangzik az illat kombó. :)

    VálaszTörlés
  2. Pár hete vásároltam meg a X-epil használatra kész gyantacsíkokat szintén testre, teljes áron, de úgy megbántam. Nálam nem teljesíti a dolgát, bár lehet, hogy én vagyok a hunyó, de azért na kétlem hogy ennyire ügyetlen lennék:D:D:D. Hatalmas csalódás volt. : (

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A simát vagy a hypoallergén verziót vetted meg? Mert elvileg a kettő között is van különbség :/ Sajnálom, hogy neked nem vált be. Egyébként tényleg tudom javasolni, hogy hajszárítózd meg, úgy sokkal jobban teljesít! :)

      Törlés