eBay rendelés #2

by - január 13, 2014
Háromszöges fekete nyaklánc
Ezt a nyakláncot már nagyon régen rendeltem, többször fel is bukkant a blogon azóta, de így sajnos már nem él a link, így az eladót sem találtam. De rengetegen árulnak ilyet, pár keresőszóval könnyen rátalálható ('triangle necklace'-szel majdhogynem egyből kidobja). Életem első licitálása és nagyon örülök, hogy ezt az opciót is kipróbáltam, hiszen így 330ft körüli áron jutottam hozzá, ami nem egy nagy összeg pláne, hogy kedvenc ékszeremmé nőtte ki magát.


Mini post it csomag (innen)
Imádom tanuláskor a vidám kis 'post it-eket' és néha a jegyzeteknél igencsak hasznos tud lenni. Első kipróbálás után viszont bosszankodtam, ugyanis nem igazán akart tapadni a ragacsos része, akkor annyiban is hagytam az egészet, a fiókom mélyén lapult hetekig. Most már úgy vettem észre, ha erősen odasimítom, úgy ahogy odaragad a papírhoz, bár ez lehet annak is köszönhető, hogy már nem a legfelső darabokat használom. Mindenesetre azt az 1$-t nem sajnálom érte, azt viszont igen, hogy nem ilyen mintájúra vágytam, hanem valami aranyos kis állatkásra - azt pedig ugye nem lehetett kiválasztani.


Szegecsek (innen)
Az elveszettnek hitt csomag. Már vissza is utalták a pénzt, aztán egyszer csak, két hónap után mégis megérkezett. Nagyon megörültem neki, én a 60 darabos csomagot választottam, így darabja 6-7ft-ra jött ki, ami jóval barátibb, mint a kis gyöngyös boltban nálunk, ahol 30ft darabja. Egy karkötőt már készítettem is, persze a felhasználása tárháza határtalan, ruhán szeretném majd még kipróbálni, azért is rendeltem ekkora pakkot.


Körömdíszítő ecsetkészlet (innen)
A manikűrözéshez való ecset vásárlása már régóta érik a fejemben, nem is tudom, miért vártam eddig vele. Nélküle egyszerűen képtelenség megfesteni dolgokat. Ezt az öt különböző méretű/fajtájú ecsetből álló készletet hirtelen felindulásból vettem, nem ezt néztem ki, de ebben többféle ecset volt, jobb áron.


Nyaklánc (innen)
Őt is licitálás során szereztem be, olyan 350ft körüli áron lett az enyém. De egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tetszik e vagy sem - mármint így képen nagyon bejön, de hogy magamon tetszik e, az itt a kérdés. Ami zavaró, hogy kicsit selejtes, a piramisszegecs szerűség néhány helyen lyukas.. a képen nem feltűnő, de nekem élőben egyből szemet szúrt. Viszont lehet ezt a középső részt kiapplikálom és a lelógó darabokat helyezem csak vissza a láncra - de erre még aludnom kell párat.


Keresztes karkötő (innen)
Talán ezt a karkötőt vártam a legjobban, de nem bírta ki az utat, sajnos eltört (legalábbis vagyok annyira jóhiszemű, hogy ezt gondolom). Persze a karkötő többi része még felhasználható, nagyon puha bársonyos a fekete szál, de a kereszt alakú medál menthetetlen.


Ti szoktatok eBay-ről rendelni?

You May Also Like

17 megjegyzés

  1. Szuper dolgokat rendeltél :)
    Én utoljára 2 telefontokot , sálat és ékszer tartót rendeltem

    VálaszTörlés
  2. Jó kis dolgokat vettél :) Bár kár a nyakláncért és a karkötőért, de szerencsére valóban lehet belőlük újraalkotni majd valamit!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek a rendelések! :)
    Nekem is egy karkötőm volt eltörve, mikor megkaptam, de ilyenkor lehet írni az eladónak (képpel együtt) hogy el van törve és nekem visszatérítette a pénzt. (Persze ha nem lehet megcsinálni!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, hogy írok az eladónak, pontosabban páromat kértem meg, mert az ő e-bay account-járól szoktunk rendelni, aztán valahogy feledésbe merült a dolog.. most meg már ha írnék, olyan lenne, mintha hordás közben tört volna el :/ legközelebb (és persze ha valami nagyobb összegű dologról lesz szó) mindenképp írok nekik! :)

      Törlés
    2. Én most egy karórával vagyok így: a másodpercmutatója kijött a helyéről úgy érkezett meg hozzám, írtam az eladónak hogy hibásan érkezett. Még csak nem is csatoltam képet és írta hogy visszautal vagy újat küld ha akarom :) Mondjuk nem nagy tétel, de akkor is még eldöntöm mit akarok. Mellesleg ezt leszámítva működik, szóval használom, de a hiba az hiba.

      Törlés
    3. Nemrég én is rendeltem egy órát és félek, hogy milyen állapotban fog megérkezni, nagyon remélem, hogy semmi baja nem lesz :)

      Törlés
  4. Jajj, én most kb. 7 csomagra várok, kicsit nagy a lelkesedésem.. :D
    Én is rendeltem olyan post it-et és nekem sem ragad olyan jól, habár cuki cicásat küldtek :D

    VálaszTörlés
  5. Egyezik az ízlésünk, 6-ból 3 terméket én is kinéztem a következő rendelésemhez. Post it legutóbb én is rendeltem csak én cuki cicásat :) A karkötőt is nézegettem csak másik mintával de egyébként ugyanilyet.
    Szegecseket meg vagy száz éve akarok, de mindig lemarad....

    VálaszTörlés
  6. Ez a post it nagyon aranyos, szeretem az ilyen apróságokat, amik eldobják a tanulást és a munkát :)

    VálaszTörlés
  7. Szupik! AZ első nyaklánc a kedvencem. :) Kár, hogy a karkötő eltört. :/

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek a rendelések, főleg az első nyaklánc nyerte el a tetszésemet, meg is rendeltem rögtön. :) eBay-függőség, veszélyes dolog... :D

    VálaszTörlés
  9. Ójaj persze, hogy szoktam rendelni. :D ezek is nagyon jók amúgy! :) Hozzám most 3 lakk, egy legging és egy lámpa van úton. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyiszor nézegettem már mintás leggingst, de mivel viszonylag magasabb vagyok, egyszerűen nem mertem még rendelni. Milyen lámpa?? :D

      Törlés
  10. Én is rendeltem olyan post it -et :) remelem Párizsos jön :)))

    VálaszTörlés
  11. Oh, mennyi szuper szerzemény, az első nyakláncod még mindig nagy kedvencem, most már ideje lenne nekem is rendelni. *.* A keresztes karkötőt nagyon sajnálom. :'(

    VálaszTörlés
  12. a szegecseket nekem is kellene már vennem:)

    VálaszTörlés