Christina Aguilera Unforgettable Parfüm

by - január 10, 2014

Először is kezdeném a külsőségekkel, ugyanis már a parfüm doboza mellett sem mehetünk el szó nélkül. Egyszerűen csodaszép és nagyon precízen van megtervezve, hihetetlen igényes a kialakítása, a csipkeminta pedig gyönyörű, ráadásul dombornyomott. Ami csak hab a tortán, hogy még belül is megjelenik a csipkemotívum. Szerintem ezek után senki nem mondja, hogy a külsőség nem számít :) Tudnék még róla áradozni, de inkább térjünk is rá magára a parfümre és annak megjelenésére. Nekem már az üveg alakja is a nőiességet tükrözi, egy kis fiolára emlékeztet. Külön piros pont, hogy ez a kis 15ml-es kiszerelés is ilyen szép formát kapott. A kupak jól zár, rápattan a parfüm tetejére, ezért és kis mérete miatt abszolút táskabarát.


Fejjegy: szilva, gránátalma
Szívjegy: éjszaka virágzó jázmin, török rózsa
Alapjegy: kaszmerán, vanília, tonkabab

Kezdeném a tartósságával, ugyanis valóban egy parfümről, eau de parfum-ről beszélünk, így (rajtam) az egész napot kibírja. Este zuhanyzás közben (ahogy víz éri a nyakamat) újra elő szokott jönni az illat, ami nagyon kellemes. Így igazából nem is annyira fontos, hogy magunkkal cipeljük, én nem szoktam felfrissíteni, hiszen tényleg egy teljes napot gond nélkül kibír. Két fújás a nyakra, egy pici a csuklóra, így még ez a kis kiszerelés sem fog túl hamar elfogyni.

'The femine essence of timeless fascination. Sensual notes like Night Blooming Jasmin make you unforgettable.'

Egyszerűen képtelen vagyok behatárolni ezt az illatot. A Puma Sync bohókás, fiatalos parfümje után egy igazán kifinomult, nőies illatról van szó, de azon kívül, hogy virágos aromájú, sajnos nem tudok többet említeni. Többszöri használat után sem volt elég kifinomult az orrom, hogy a különböző jegyeket felismerje pláne, hogy azt sem tudom, önmagában milyen a kaszmerán és tonkabab illata :) Az összhatás viszont nagyon tetszik, a gyümölcsös és virágos illatjegyek jól kiegészítik egymást. Ha csinosabban, elegánsabban öltözök fel és tényleg igazi nőnek akarom érezni magam, biztos, hogy ezután a parfüm után nyúlok.

Ti ismeritek ezt az illatot vagy más Christina Aguilera parfümöt?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Az összes Christina parfümök közül ez az egy ami jó illatú, imádom, karácsonyra kaptam én is :))

    VálaszTörlés
  2. nekem még a legelső, [Christina Aguilera by Christina Aguilera] a kedvencem, imádom! <3 az is hasonlóan csipkemintás, csak fekete-krém színben.
    illetve most nemrég kaptam Christina Aguilera By Night testápolót. az sem rossz, de az örök szerelem a legelső Christina parfüm. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a csomagolás. Az illata biztos,hogy mesés. x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés