Bebe gyengéd krém fiatal bőrre

by - január 27, 2014
Ősszel a Müllerben pillantottam meg ezt az irtó cuki csomagolású Bebe kémet, ami majdhogynem tényleg csak azért landolt a kosaramban, mert a madaras-virágos minta hihetetlenül megtetszett. Oké, azzal nyugtattam maga, hogy amúgy is szükségem volt egy táskába való krémre, amivel - ha beteg vagyok -, az orromat tudom kenegetni és persze ha nagyon kiszáradna a kezem, akkor is elkél a segítség, ha nem lennék otthon.

A fém tégely nem zár túl biztonságosan, habár nekem még sosem jött le magától a teteje. (Mondjuk én a neszesszerben pont úgy tárolom, hogy nem is adom meg rá az esélyt.) Egyébként elég merev, nem az a könnyen deformálódó, horpadós fajta. Meg hát ugye, milyen édes ez a minta?! A teteje alatt természetesen még egy fém fólia védi a krémet.


'Bebe gyengéden ápoló krém kifejezettem a fiatal érzékeny bőr kezelésére és védelmére. Tartósítóanyagok hozzáadása nélkül készült, kímélő hatása dermatológiailag igazolt.'

Maga a krém sűrű, az illata a Nivea krémekre emlékeztet, az állaga viszont már annál azért picit lágyabb. A hidratálása úgy ahogy elmegy, az én nem túl száraz bőrömön, ha szükség volt rá, szerintem segített. Így egyetemen elkenegetem néha, ha eszembe jut, állandó jelleggel viszont nem tudnám használni, ugyanis a tenyeremen szoktam érezni, hogy furcsa tapintású lesz tőle. Mintha egy réteget képezne a bőrömön, ami egyébként máshol nem érződik, de amíg nem szívódik be, a tenyeremben konkrétan zavar. Egyébként nem egy nagyon gyorsan beszívódó krém, de hát állagából adódóan ez teljesen érthető. Szóval összességében amíg úgy kenem be vele magam, hogy a tenyeremet ki tudom hagyni belőle (ami valljuk be, azért kicsit nehéz), egész jó kis krémről van szó. Az ára is teljesen baráti, ez a 30ml-es mini tégely 200ft körül volt teljes áron. Nem vagyok benne biztos, hogy újra is venném, de lehet a csomagolása újra elcsábítana :)

Ti van, hogy valamit csak a csomagolása miatt vesztek meg?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Szerintem ezzel egyáltalán nem vagy egyedül, jó párszor én is többnyire a csomagolás miatt vettem meg valamit. :D Egyébként én a legutóbb a Bioderma Atoderm kézkrémével jártam így, hogy a tenyeremen egy furcsa réteget képzett. Olyan érzés volt, mintha szilikon lett volna, ami soha az életben nem akarna onnan beszívódni, és hát nagyjából így is volt. Én már csak a kézfejemre használom, mert baromi idegesítő, hogy utána órákig nem tudok hozzányúlni semmihez sem. Pedig azért az nem volt egy olcsó kézkrém. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már vásárlásnál odafigyelek, hogy a krém se tartalmazzon szilikont, de hát ugye itt belefutottam abba a hibába, hogy nem néztem az összetevőket. Sebaj, kézfejre tényleg elkenegetem :)

      Törlés
  2. Á... Nem, én sosem szoktam a csomagolása miatt megvenni dolgokat... :D Nagyon cuki! :3

    VálaszTörlés