Alverde Ajakápoló Vaníliavirág és Mandarinkivonattal

by - január 23, 2014
Ugyan még csak nemrég kezdtem el használni ezt az ajakápolót, körülbelül három-négy hete, így valószínűleg a hibái később ütköznek ki, ha van neki egyáltalán, de úgy olvastam krémmánián, hogy már nem gyártják (erről legalább nem maradtam le, nem úgy, mint a testvaj párjáról). Így aki még gondolkozik a megvételén, talán még nem csúszik le róla, ezért hoztam róla - remélhetőleg még időben - a tesztet.


Ugyan nem ő az első natúr szájra valóm, de az Alverde ajakápolói közül még nem próbáltam mást. Bevallom, a nevében szereplő vaníliavirág és mandarinkivonat miatt voltam rá annyira kíváncsi, valahogy olyan vaníliásan krémes dologra számítottam. Az ajakápolóktól megszokott csavaros műanyagban juthatunk hozzá, aminek a kupakja kimondottan jól záródik.

'Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó shea vaj és olívaolaj ápolja és bársonyossá varázsolja a száraz és érzékeny ajkakat. A bio mandulaolaj, az E-vitamin és a szömörce héjából nyert viasz visszazsírosító hatása révén ajkai bársonyosan puhák maradnak. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert.'

Az illata nagyon kellemes, én csak a mandarint érzem, de az nagyon finom. A számon már hamar elillan, legalábbis nem szoktam sokáig érezni. Az állaga eleinte kemény volt, de már az első használat után puhábbá vált, persze csak annyira, hogy könnyű legyen felvinni az ajkakra. Tehát nem az a könnyen deformálódó fajta. A számon egy, maximum két rétegben viszem fel, ami egyáltalán nem fullasztó, holott nem szívódik be hamar, kell neki idő. De nem hagy egy kényelmetlen réteget, ami zavaró tud lenni. Egyébként átlagban naponta kétszer veszem elő, este lefekvés előtt és ha nem használok semmi rúzst vagy szájfényt, indulás előtt, ha megyek valahova. Így (bár nem volt még az az igazán hideg, szeles idő) egyáltalán nem cserepesek az ajkaim, kellően hidratáltak. Én egyelőre teljes mértékben elégedett vagyok vele, örülök, hogy még időben sikerült beszereznem.


Ti milyen ajakápolót használtok? Ezt ismeritek esetleg?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Jelenleg Labellot használok, nem rossz, de nem is kifejezetten jó, viszont amíg el nem fogy, addig nem igazán akarok váltani :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem most három is van. :D Egy a munkhelyemen, egy a táskámban, és egy otthon, így nem kell őket sosem keresni. :D Kettő avonos, az egyik még régebbi, a másikat nemrég kaptam, fincs málnás. :3 Az otthonit pedig most vettem az essence leárazáson. :) Ez a mandarin egyébként jól hangzik. :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam mostanában úgy van, hogy van egy natúr termék (ajakápoló) itthon, ezt mindig használom lefekvés előtt, meg van egy a táskámban (jelenleg egy Isana: http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2013/08/isana-ajakapolo-mango-es-guava.html), így ha napközben szükségem lenne ajakápolóra, akkor tuti nálam van :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindig van a kabátzsebemben, jelenleg egy piros Labello. Este lefekvés előtt pedig a jó öreg kék tégelyes Niveát használom. :)

    VálaszTörlés