Glamour napok - zsákmányolás

by - október 14, 2013
Nekem ezzel a péntek reggeli kezdéssel abszolút csak pozitív tapasztalataim vannak, már második alkalommal tudom le ilyen korán a kuponozást. Az üzletekben minden a helyén van, még a legtöbb kiszemelt ruha kapható és számomra a legfontosabb, nincs tömeg! A fő cél idén a H&M volt, ugyanis mostanában tudatosult bennem, hogy a számomra legkedvesebb üzletté nőtte ki magát. Itt kezdtem reggel 9-kor, reménykedve, hogy sikerül beszereznem a kiszemelt darabokat. Azért megpróbáltam természetesen alaposabban körbenézni, de miután megpillantottam a polcon azt a barna bakancsot, amiért augusztus óta sóvárgok, teljes extázisba esve már alig foglalkoztam valamivel. Hihetetlen szerencsém volt, két darabot láttam belőle csupán és az egyik méretben is tökéletesen passzolt. Azóta szerelmünk töretlen, bár még utcán nem voltam benne.


H&M
Oversized pulcsi: 3990ft - 20% = 3192ft
Basic póló: 1990ft - 20% = 1592ft
Bakancs: 8990ft - 20% = 7192ft
5 darabos zokni csomag: 1990ft -20% = 1592ft

Takko
Harisnya: 490ft
Leggings : 1490ft - 20% = 1192ft

Pulcsira és pólóra igazán nagy szükségem volt, a zokniról már nem is beszélve, nagyon kifogytam belőlük. Előbbi kettővel már múltkor is szemezgettem, de reménykedtem benne, hogy a Glamour napokra is marad belőlük. A pöttyös zoknikért meg egyszerűen oda vagyok. A mintás harisnya az egyetlen olyan dolog, amit nem kupon felhasználásával szereztem be, mivel már eleve akciós volt, de ilyen jó áron vétek lett volna otthagyni. Már nagyon régóta szeretnék ilyen színű harisnyát őszre, erre most kettőt is sikerült vennem. (Egy mustár sárgát is majdnem beszereztem a Müllerből, csak sajnos nem volt a méretemben.)

Amiért igazán aggódtam, hogy mi lesz, ha nem kapok, az a Max Factor burgundi lakkja, a Burgundy Crush volt. Először csak ezt az egyet pillantottam meg, gyorsan le is kaptam, aztán megláttam még egyet rossz helyre téve (őt vissza is tettem a helyére). Sorban álláskor is ott szorongattam a kezemben és alig akartam elhinni, hogy igen, ő márpedig az enyém lesz!


DM
Max Factor Glossfinity Burgundy Crush (155) lakk: 1699ft - 50% = 849ft


Müller
essence szájfény: 345ft - 20% = 276ft

Ezeket ez essence szájfényeket amúgy is hihetetlen jó áron adják, de már csak kibírtam azt a pár hetet, így ennek a megvásárlását is eltoltam mostanáig. A Müllerben egyébként még jó pár másik dolgot vettünk, zsebkendőtől kezdve a tisztítószerig mindent. Én még magamnak vettem egy szép csomagolópapírt a füzeteimre (előző félévben kezdtem ez a megoldást), egy csomag pasztell színű szövegkiemelőt és egy sarokreszelőt is, mert az előző teljesen megadta magát és eltört.

Összegezve sikeresnek mondanám a hétvégét, hiszen kivétel nélkül csupa kívánságlistás darabot szereztem be. Bár elhihetitek, hogy a H&M-ben még nagyon szívesen vettem volna ezt-azt, csak sajnos még mindig a pénztárcám szab határt. Az Yves Rocherbe például el se jutottam, de péntek délután barátnőm rám ruházta egy Alverde-s testápolóját, így nem is igazán bánom a dolgot.

Nektek sikerült beszereznetek a kiszemelt darabokat?

You May Also Like

13 megjegyzés

  1. Szuper dolgokat vásároltál, az a burgundi színű basic felső nagyon tetszik. :}

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszenek, amiket vásároltál. :) nekem sikerült mindent beszereznem, ha érdekel, miket, nézz be:
    http://leilahercegno.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Szupi dolgokat szereztél be :)

    VálaszTörlés
  4. Beleszerettem a bakancsodba. *-* Illetve a pöttyös zokni tényleg irtó helyes. :)

    VálaszTörlés
  5. Egy hasonló bakancsra nekem is fáj a fogam... most kimaradt, de majd novemberben még nézelődök. Szuper dolgokat vettél, mindet elfogadnám! :))

    VálaszTörlés
  6. De jó cuccokat szereztél! :)
    Olyasmi leggingsem van nekem is amúgy...xD :D
    De olyan szép a színe...:3

    VálaszTörlés
  7. A két felső nagyon nagyon tetszik :]

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jókat vettél, a bakancs nagyon tetszik és a lakk is! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó dolgokat vettél az a bakancs meg egyszerűen awww, szépséges *-*

    VálaszTörlés
  10. Ilyen harisnyákat én is vettem a Takkoban, bár ilyen színben nem volt, kár, mert akkor ilyet vettem volna :)

    VálaszTörlés
  11. Minden szupi, amit vettél. tetszenek a felsők, és a bakancs is nagyon jó! Kellene már nekem is egy... :S ÉS a lakk milyen jól fog menni ahhoz a felsőhöz. :D

    VálaszTörlés
  12. Szuper dolgokat vettél,a bakancs nagyon tetszik! *-*

    VálaszTörlés
  13. Én MaxFactor 2000 calorie szempillaspirált vettem - az első MF spirálom. :)
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/10/glamour-napi-szerzemenyek.html

    VálaszTörlés