Glamour napi menetrend - tervezés

by - október 10, 2013
Igen tudom, hogy már a csapból is ez folyik, hiszen holnap kezdődnek a Glamour napok, de hát én sem maradhatok ki a jóból. A kuponlistán már párszor alaposan átrágtam magam és kategorizáltam őket aszerint, hogy hova akarok biztosan eljutni (már az első napon), hiszen vannak olyan üzletek is, amikben már régen jártam, mivel nem volt mostanában ínyemre való a kínálatuk, ezeknél nem bosszankodok, ha nem jutok el. Szeretem előre megtervezni a dolgaimat, ez most sem lehetett másképp, bár szerencsére a legtöbb általam érdekelt üzlet egy helyen megtalálható. Ezekbe szeretnék még péntek reggel/délelőtt elmenni, csak délután lesz egy előadásom, így ez nem is okoz gondot.


DM: 50% kedvezmény 1 darab S.he stylezone vagy Alverde dekorkozmetikai termékre
Nagyon szeretem a DM saját márkás termékeit, de most dekorkozmetikai termékre nem igazán van szükségem tőlük, ennek ellenére szemezgettem egy S.he nude lakkal, de nem érzem létszükségét, úgyhogy valószínűleg ezt a kupont a tervezettek szerint mégsem fogom felhasználni. Igazából ez majd úgyis ott helyben dől el. Sajnálom, hogy csak dekorkozmetikai termékre használható fel, különben tuti most venném meg az Alverde testvajat ;)

F&F: 20% kedvezmény a ruházati termékekre
Itt elsősorban csak körbenézek, mostanában nagyon elszállt az F&F az árakkal és irreálisan drágának találtam a legtöbb darabot. Leginkább a pulcsikat fogom majd szemügyre venni - pont a napokban határoztam el, hogy cipőt és táskát már csak azért sem nézek itt, mert mindkettő, amit nemrég vásároltam, nagyon hamar elkezdtek kopni és felbosszantottam rajta magam.


H&M: 20% kedvezmény, csak a teljes áras termékekre
Ezt nem kell különösképp magyaráznom, már párszor mutogattam H&M darabokat, amikbe instant szerelmes lettem, remélem az őszi kívánságlista nagy részét ki tudom majd pipálni az itt történő vásárlás után. Nagyon reménykedek benne, hogy most már kapható lesz a barna bakancs is, de a basic pólókat sem fogom kihagyni. Most ez az üzlet az abszolút első!

Libri: a vásárolt könyvek és hangoskönyvek árából egyszeri 20%-os kedvezményt biztosít

Max Factor: 1 darab dekorkozmetikai termékre 50% kedvezmény a DM-ben
A hőn áhított Burgundy Crush lakk az én kiszemeltem, semmi más! Ha ő nincs, ez a kupon a pénztárcámban marad. A Glossfinity lakkok ára számomra már elég borsos, fél áron is éppen hogy az 1000ft-os kategória alá esik. De az a lakk..! Ha élőben is úgy elvarázsol majd az üvegben, képtelen lennék otthagyni.

Müller: 20% kedvezmény
Ide mindig már egy külön kis listával készülök, amin a papírírószer termékektől kezdve a szépségápolási cikkeken keresztül a csokiig minden szerepel. Ennek a kuponnak ráadásul az egész család örül :)

New Yorker: 20% kedvezmény, csak a teljes áras termékekre

Tally Weijl: 20% kedvezmény, csak a teljes áras termékekre

Yves Rocher: 40% kedvezmény 1 darab, nem Zöld Pontos termékre
Őszinte leszek és bevallom, hogy még életemben nem jártam ebben az üzletben, de a múltkor már szemezgettem kívülről a tusfürdőkkel. A termékek kiválasztásában nagy segítségemre volt a honlap, ugyanis az árak mellett fel van tüntetve az is, hogy mely termék zöld pontos. Ugyan majdnem az összes tusfürdőre nem érvényes ez a mostani akció, de kinéztem egy 100% Karitévaj testápolót, ami teljes áron számomra elég drága lenne, de 40% kedvezménnyel még az én pénztárcám is kibírja ezt az összeget - pláne egy ilyen termékért. Ha őt sem sikerül beszereznem, természetesen nem dől össze a világ, először mindenképp körbenézek az üzletben is.


Ahova esetleg még benézek, de nem bánom, ha kimarad:
  • Auchan: 20% kedvezmény konfekciótermékekre és cipőkre
  • C&A: 20% kedvezmény minden termékre
  • Calzedonia20% kedvezmény, csak a teljes áras termékekre
  • Charles Vögele: 20% kedvezmény (a leértékelt termékekre is vonatkozik az akció)
  • Takko: 20% kedvezmény, amely a prospektusban szereplő és akciós termékekre nem vonatkozik

Ti mentek Glamour napozni? Nálatok mi a fő cél?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Én is pont ezt gondolom az F&F-ről, hogy túlságosan magasak már ott az árak. De azért ha eljutok oda is, akkor én is pulcsikat keresgélnék.
    Szerintem az Yves Rochert nagyon meg fogod szeretni, mindenképpen válts kis törzsvásárlói kártyát majd, ha sikerül venned valamit :)

    VálaszTörlés
  2. Maybelline Color Tattoot és MF Fantasy Fire körömlakkot szeretnék nagyon, illetve egy Syoss sampont is fogok vásárolni, mert épp elfogyott, illetve kinéztem egy Babyliss kúpvasat is :-)
    Ruhák közül H&M, F&F, C&A, Orsay a biztos célpontok, meg vennék néhány új fehérneműt is

    VálaszTörlés
  3. Voltam ma, szerintem még kinézek holnap/holnapután megint, szokás szerint ruhát semmit se találtam :D
    (Azt megkérdezhetem, hogy Te magad szerkesztgeted a blogod sablonját? :) Biztos mondtam már, hogy nagyon tetszik nekem, imádom az ilyen letisztult dizájnt, meg aztán mostanában próbálok kutakodni az enyém HTML kódjában :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és igen, magamnak csinálom a blog kinézetét (:

      Törlés
  4. Mi nem mentünk Glamour napokra,de tegnap bekeveredtünk a Westendbe,na tömegnyomor az volt...:D Kíváncsi vagyok miket szerzel be! :)
    Egyébként díjat kaptál tőlem :) http://marlenkablog.blogspot.hu/2013/10/liebster-award-dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés