Isana ajakápoló - Mangó és guava

by - augusztus 02, 2013
Ezt a limitált kiadású Rossmann saját márkás ajakápolót még március végén sikerült beszereznem mindössze 219ft-ért (akkor akciós volt, de - ha jól emlékszem - teljes áron is körülbelül 300ft-ba kerül). Szerintem nyáron is ugyanolyan fontos az ajkak megfelelő hidratálása, nekem ráadásul mostanában ki is volt száradva, hiába iszom literszámra a vizet. Ilyenkor (és persze amúgy is) nagy segítségemre van napközben ez a kis ápoló. Valamint, mint a legtöbb ajakápolónak, minimális fényvédő hatása is van, már ezért is érdemes lehet bekenni vele a szánkat, mielőtt kimennénk a mostanában igencsak nagy UV sugárzású napra.


A csomagolás a tipikus kenhetős ajakápolók kategóriába tartozik, a kupak nem jár le magától, kattanásig zárható, szóval tényleg táskabarát. A papírcsomagoláson megtalálható minden fontosabb adat, például hogy 4,8g krémet kapunk ennyi pénzért. 'Védi az ajkakat a kiszáradástól - mindennapos használatra. Kellemesen illatos és enyhén csillogó. Ásványi olaj és szilikonolaj mentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.'


Az állaga keményebb, de könnyen kenhető, elég egyszer-kétszer áthúzni vele a szánkat, máris megfelelő mennyiség került fel. Kellemes, bogyószíne van és mikrocsillámokat is tartalmaz, így szép, természetes fényt ad az ajkaknak. Viszonylag sokáig fennmarad, nem is szívódik be azonnal, de így folyamatos 'védőréteget' képez és amúgy is könnyű viselni, szinte nem is lehet érezni. Az illata is igazán gyümölcsös, szerintem egyáltalán nem mű és ha véletlenül lenyalom, az íze is igazán kellemes :) Hidratálóhatásával elégedett vagyok, így nyárra tökéletesen megfelel, ár érték arányban pedig szinte verhetetlen.

Ti használtátok már ezt, vagy másmilyen Isana ajakápolót?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A színe nagyon szép, a képen is látszanak a csillámok! Viselve is nagyon mutatós, egy ismerősöm használ ilyet! Ezekben a termékekben különben még nem csalódtam! :)

    VálaszTörlés
  2. Elég szimpatikusnak tűnik, lehet adok neki egy esélyt, mert a Labello-ról ennyi jót nem tudok elmondani..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy láttam a Rossmann újságban, hogy jövőhéten megint akciós lesz, ennyi pénzért egy próbát megér :3

      Törlés
  3. színe tetszik! biztos jó lehet, meg is lesem a Rossmannba :)

    VálaszTörlés