Aveo Kókusz illatú Hidratáló testápoló

by - augusztus 16, 2013
A testápolás nem csak télen fontos, nyáron a sok strandolástól és napozástól szárazzá válhat a bőrünk. Ennek megfelelően én naponta (akár többször is) használok testápolót, főleg így a napi rendszerességű napozás mellett. Általában a Balea testápolói közül szoktam választani, de most valami újra és kókuszosra vágytam - nyáron egyszerűen bolondulok a kókusz illatért. Krémmánián találtam rá erre az Aveo, Müller saját márkás nyári limitált kiadású kókuszos testápolóra, ami parabént és szilikont sem tartalmaz. Éppen akciós is volt (295ft-ért vesztegették, de normál áron sem kerül 400ft-ba), így gondoltam mindenképp be kell szereznem. Az illata a boltban némi csalódást okozott, de ennyi pénzért még így sem voltam képes otthagyni.


'Az Aveo kókusz illatú testápoló értékes olaj- és E-vitamin tartalmú innovatív összetételének köszönhetően hidratálja és bársonyosan finom és puha tapintásúvá varázsolja az igénybe vett bőrt. A testápoló gyorsan felszívóik és nem hagy maradékot. Bőrbarát jellege dermatológiailag igazolt.'

A külsőségekről csak annyit, hogy a tipikus tubusos, 200ml-es kiszerelésben kapjuk, aminek a kupakja jól zár (egyébként én direkt utazáshoz vettem). Az illatát egyébként a régi kék tégelyes Balea kókuszos testápolóéhoz tudnám hasonlítani, ha esetleg azt ismerné valaki. Ez a krém azon ritka testápolók közé tartozik, amelynek a tubusban sokkal jobban mű illata van, mint felkenve, a bőrön szerintem kellemesebb és nagyon sokáig finoman érződik is. Egyáltalán nem tömény vagy tolakodó. Egy könnyű, híg állagú 'bodylotion'-ról van szó, ebből adódóan kevés is elég belőle, hiszen könnyű eloszlatni. Nagyon gyorsan beszívódik, reggeli zuhanyzás után is merem ajánlani. Még a félórával későbbi izzasztó próbán sem fényesedik ki a bőröm és nem hagy maga után ragacsos érzést vagy egy réteget, tényleg beszívódik a bőrbe. A lényeg pedig ugyebár a hidratálóhatása, amivel én kifejezetten elégedett vagyok, ugyanis kellemes puha lesz tőle a bőröm és egyáltalán nem száraz még az arra hajlamos lábszáram se. Ha netalántán ilyen sűrű használat mellett hamar elfogyna, még lehet beszerzek belőle.

Ti próbáltátok már ezt, vagy valamilyen más Aveo testápolót?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! :)
    Én pont a másik 2 limitált Aveo testápolót vettem meg a napokban (Vaníliás, Málnás). (Ezt is szerettem volna, de nem volt készleten...) Elég folyós állagú, de tényleg hamar beszívódik és nem ragacsos + finom az illata és elég tartós is (a vaníliásért oda-vissza vagyok.) Szerintem szuper választás így a nyárra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom, nyárra tökéletes darab :) Én is megszaglásztam a másik kettőt még akkor, amikor ezt vettem, de konkrétan a kókuszos miatt mentem, így maradtam nála :)

      Törlés