6 Week Fashion/Beauty Photo Challenge #2 week

by - július 25, 2013
6) Something you'd like to wear more often — Valami, amit sűrűbben szeretnél viselni
Nagyon szeretem ezt a függő fülbevalót, de mostanában inkább az arany felé húz a szívem és azokhoz a ruhadarabokhoz, amik nem az ezüstöt kívánják. Így az utóbbi időben nem igazán tudtam felvenni, ezen pedig változtatni szeretnék, mert tényleg oda vagyok érte. Most már lázasan gondolkozok, milyen összeállításhoz lenne tökéletes.


7) Clothing/product that evokes a good memory Ruha/termék, ami kellemes emléket idéz
Leginkább egy illathoz tudok emléket párosítani, így ha itt lenne párom, biztos vagyok benne, hogy az ő dezodorait fényképezném le - ha megérzek rajta valamit, azonnal eszembe jut egy emlék, nyaralás, vagy bármi, ami kellemes. Így viszont néhány Hard Rock Cafe-s pólt szedtem össze, amikről az aktuális nyaralás és helyszín ugrik be azonnal. (Bár a képen nincs rajta az összes pólóm, a legfelsőt a legutóbbi, prágai nyaralásunk alkalmával szereztem be.)


8) A daily must-have item Napi 'must have' dolog
Mivel hétköznap gyakorlatra járok - ami lehet nincs olyan messze, de azért idő eljutni oda -, ezért a buszon a könyv a legjobb barátom. Az eddig eltelt három hét alatt már több darabon is átrágtam magam, jelenlegi aktuális olvasmányom Az éhezők viadala, amit persze nem most olvasok először :)


9) Shoes you love but don't wear often Cipő, amit kedvelsz, de nem gyakran hordod
Oké, itt egy kicsit csaltam, mert a májusi zsákmányolás posztban látott képet használtam fel, ugyanis most egyszerűen nem lehetett szépen lefényképezni ezt a cipőt, ráadásul használatlanul azért csak szebb. Ugyebár alkalmi cipőnek vettem, így nem hordom hétköznap. Mégis egész hamar sikerült betörnöm, a harmadik vizsgán már nagyon könnyen sétáltam benne és nem is törte a lábam, egész kényelmesnek mondható. A színéért, fazonjáért pedig egyszerűen oda vagyok, imádom!


10) Favorite nail polish Kedvenc körömlakk
Az aktuális kedvencek, igazán nyárias darabok, csak úgy vibrálnak a napsütésben! A New York Color nyári színei közül muszáj voltam beszerezni a Love Match nevezetűt, szerintem gyönyörű ez az árnyalat - róla majd a közeljövőben szeretnék tesztet is írni. Az essence pelyhes fedőlakkját sajnos már kivették a szortimentből, ami nagy hiba volt, hiszen sokak kedvencévé vált. A tavaly vásárolt Moyra 64-es neon pink lakk pedig verhetetlen, a lábamon is épp ez van jelenleg és állandóan a körmeimet nézem, megunhatatlan, barna bőrrel pedig tényleg tökéletes választás nyárra.

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Hűű a cipő gyönyörű. A moyra 64-ése nálam is favorit. :)

    VálaszTörlés
  2. De vártam már ezt a posztot. :) És milyen klassz szín van a lábujjaidon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy :3 Pont a Moyra neon lakk van a lábamon.

      Törlés
  3. Én is azt szúrtam ki :D Ez a poszt is tetszik, jó, hogy meg tudtad csinálni! Várom a többit, addig is veszek egy NYC lakkot :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem is jelenleg ez a Moyra lakk van a lábujjaimon :D

    VálaszTörlés
  5. ♥rózsaszín cipő, ♥körömlakk,♥ ♥fülbevaló♥

    VálaszTörlés
  6. A fülbevaló és a Moyra lakk csodálatosan szépek, most én is kedvet kaptam hozzá, imádom a hasonló élénk színeket a lábamon. :D

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm lányok! Tegnap végre sikerült megint viselnem a fülbevalót :)

    VálaszTörlés
  8. Az a cipő még mindig nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Imádom a körömlakkokat, olyan szépek! <3
    A cipő és a füli is nagyon fain! A könyves kép meg szupi! :D Tök jó a pedikűröd. :D

    VálaszTörlés