6 Week Fashion/Beauty Photo Challenge #1 week

by - július 07, 2013
1) Your wardrobe  A szekrényed
Ezt a fenyőszekrényt, mikor megvettük, naivan azt hittem, nem tudom majd telepakolni (még 'kicsi' voltam). Most pedig már nem igazán férek el benne kényelmesen, holott tényleg nincs sok ruhám. Oké, az akasztós résznek a harmadát a mazsorett ruhák foglalják el, de hát akkor is. A fehérneműket és zoknikat így is egy külön, fiókos komódban tárolom. (A képen csak a szekrény felső része látható.)


2) A scent/parfume you can't live without Egy illat/parfüm, ami nélkül nem tudsz élni
Az illatok nagyon meghatározóak az életemben, mégsem tudnék kiemelni egy olyat, ami nélkül nem tudnék meglenni. Mostani kedvenc parfümöm az essence like a girls' night out, de nyárra már ez is kicsit soknak bizonyult. Ilyenkor a testpermetet preferálom, abból is a jelenlegi (és tavalyi) kedvenc az Avon eper-fehér csokoládé illatú.


3) Something you've never worn before Valami, amit még nem viseltél
Jelenleg egy csőtopp és egy sima fekete ujjatlan van, ami még nem volt rajtam. A fekete ujjatlan a legújabb, pénteki szerzemény, ami a 'best bargani buy' kategóriába is beillene, ugyanis mindössze 700ft volt. Nemigen szoktam halogatni az új ruhadarabok felavatását, csak egyszer jártam úgy, hogy két év után vettem fel először egy felsőmet. De hát jobb későn, mint soha :3


4) Your favourite color of eyeshadow Kedvenc szemhéjfesték szín
A személyes kedvencem, amit szinte bármikor elő merek venni, egy MUA mono szemhéjfesték, a Pearl Eyeshadow szériából a 24-es. Egy tüdő-mályva színről lenne szó, amit nagyon szeretek viselni. Ráadásul hétköznap sem túl kirívó árnyalat és egy kis highlighterrel már önállóan is megállja a helyét.


5) Your best bargain buy A legjobb vétel
Elég sok mindent ide tudnék sorolni, ugyanis próbálok nagyon pénztárcabarát módon vásárolni. De lekorlátoztam magam az 1000ft alatti kiadásokra, így az alábbi pár termékre esett a választásom. Elsősorban kiemelném a Catrice alapozót, ami a maga 695ft-jával egyik legjobb vételem volt, szerintem drogériás márkához képest kiemelkedően jó minőségű. A Miss Rose szemhéjfesték, ami 300ft-ba se került és viszonylag elég jó minőségű is, szerintem érthető, miért került ide. Muszáj még említést tennem a nemrég vásárolt eBay-es nyakláncról is, ami átszámolva körülbelül 330ft volt, egyszerűen imádom!

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Az a csőtopp még mindig nagyon tetszik! =)
    Én már nagyon kinőttem a szekrényeimet. :S Az akasztósban már alig férek el, a polcosban még viszonylag van is hely. Most, hogy elkezdtem dolgozni szükségem volt pár szalonképes ruhára, ezért megfogyatkozott a szekrényben a hely. =)
    A szemfestéknek si szuper színe van, és a nyaklánc is nagyon tetszik. =)

    VálaszTörlés
  2. Awww olyan szép rend van a szekrényemben, én ha összepakolom se néz ki így.
    Azzal az ebay-es nyaklánccal már nagyon régóta szemezek,nagyon tetszik, de eddig még sosem rendeltem meg.

    Végül csatlakoztam én is a kihíváshoz. :) Ha érdekel itt találjátok az első adagot:
    http://fashion-by-asu.blogspot.hu/2013/07/6-week-fashionbeauty-photo-challenge-1.html

    VálaszTörlés
  3. A csőtop tényleg nagyon jó :) A Catrice alapozó meg ennyiért ingyen volt. Az ebay-es nyakláncot meg én is nézegettem egy ideig :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. De szép az a MUA szemhéjpúder *-*

    Díjat kaptál tőlünk: http://sunshineandglamour.blogspot.hu/2013/07/ujabb-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A reggeli rohanásban ma is ezt a szemhéjfestéket vettem elő :)
      Köszönöm szépen a díjat! :3

      Törlés
  6. A nyaklanc..... *.*
    http://diydepartment.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  7. szia, díjat kaptál tőlem! (:

    http://curly-dora.blogspot.hu/2013/07/dij.html

    VálaszTörlés
  8. A nyaklánc csodás és nagyon tetszettek a képeid! *.*

    VálaszTörlés