Elhasználtam, elfogytak #7

by - május 31, 2013

Balea Professional Sampont Barna Hajra (teszt): Már a második flakonnal használtam el belőle, viszont az utóbbi időben mintha hamarabb zsírosodott volna a hajam, ami nem tudom, minek tudható be, de most egyelőre lecseréltem a koffeines testvérére.

Balea Fügés-csokoládés Tusfürdő (teszt): Szerintem fantasztikus illata van és nálam ez a fő szempont egy tusfürdőnél - meg persze az, hogy nem szárít.

Essence Winter Edition Little Bakery Kézkrém: Mint az epres társa, ez a vaníliás-almás pités is a tavalyi téli kiadású kézkrém. Nem tudom, valaminek hogy lehet 'zselés illata', de oda voltam érte. Alig akartam elhasználni, pedig hidratálni csak minimálisan hidratált. Ilyen az, amikor az illatáért veszünk meg valamit :)

Nivea Pure & Sensitive Testápoló Tej és Babafürdető Lotion: A Nivea napon kapott csomagban volt ez a kétrészes termékminta. A fürdető tette a dolgát, de nem volt túl kellemes az illata. A testápoló már annál inkább tetszett, ennek az illata is jobb volt, minimálisan a kamillás babapopsitörlőre emlékeztetett :) Ez a 8ml bőven elég, mindenhova jutott belőle. Egy alkalom után nehéz valamiről véleményt alkotni, de a kezem mindenesetre imádta, azonnal pihe-puha lett, nem ragadtam. A lábszáramon már lassabba szívódott be, de ott is érezhetően puhább lett a bőröm.

Alterra Sensitive ajakbalzsam (teszt): Mostanában csak este vettem elő, de akkor sok került belőle a számra, ezért gyorsan fogyott (mostanra már visszafogom magam, mert teljesen felesleges az a mennyiség). Már nem érzem olyan kiemelkedőnek, mint régen, de szépen teszi a dolgát

Ti használtok ezek közül valamit?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Szia! :) Én eddig egyedül a Balea fügés-csokoládés tusfürdőjét használom/használtam. Nagyon szeretem, most is ott figyel a körömlakkjaim mellett! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már nálam is a második flakon van a kád mellett, de ha nem találok jobbat és még kapok ebből, tuti veszek még, annyira tetszik az illata :)

      Törlés
  2. Zseniálisak az Essence kézkrémei! Tényleg nem hidratálnak annyira mint kellene, de az az illat....hmmmm...már csak azért megéri újabb és újabb adaggal venni. :)
    http://lpflapetitefeeblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont ezért nem tudtam nemet mondani az idei limitált kiadásnak sem :)

      Törlés
  3. Millió blogon olvastam már erről a Balea Fügés-csokoládés Tusfürdőről ... akárhányszor betérek a dm-be mindig szemezek vele, de valahogy sosem került bele a kosaramba, nekem nem tetszik az illata...olyan büdös, vagy nem is tudom. Ezért a mondatomért gondolom most sokan megfognak kövezni :D
    http://thisisannep.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ízlések és pofonok :) én írtam is anno, hogy télen én se voltam oda érte, abszolút nem erre az illatra voltam hangolódva. Mostanában pedig megveszek érte :)

      Törlés
  4. Én a tusfürdőt majdnem megvettem. :D Igaz a barátomnak, nem magamnak, mert nekem még van bőven. Nagyon jó illata volt. A másik se rossz, a cseresznye-mandula, csak abban azt sajnálom inkább a mandula érződik. :(

    VálaszTörlés