Budapest, Budapest, te csodás!

by - május 24, 2013
Facebookon írtam, hogy pár napra felmegyek Budapestre (páromhoz), hiszen a vizsgaidőszak kezdetével nem igazán lesz már időm, kihasználtam az utolsó szabad napokat. Ugyan saját fényképezőgépet nem vittem, néha kattintottunk párat - bár leginkább csak utolsó nap jutottunk eszünkbe, hogy elővegyük, valahogy nem a fényképezőgépre koncentráltunk :) Minden nap voltunk valamerre, vagy a közelben sétáltunk (Óbuda), vagy lementünk a Duna partra, vagy egy sör társaságában néztük a naplementét a közeli dombról. Hétfőn pedig bementünk a belvárosba, de a szokottól eltérően most nem a várat és Halászbástyát vettük célba a Gellért-heggyel, hanem a pesti oldalt és elmentünk a Hősök terére, ugyanis évek óta nem sétáltam ott. Aztán persze vissza a Lánchídhoz és a Margit-szigetre, amit sosem fogok megunni. Gyönyörű időnk volt, minden nap sort kerítettünk egy fagyizásra is. Nagyon gyorsan eltelt ez az öt nap, máris hiányzik minden, ráadásul kicsit nehezen rázódok vissza az itthoni esős, tanulós hétköznapokba. A legjobb pillanatokat sajnos tényleg nem örökítettem meg, de pár képet azért megmutatnék nektek. Rólam nem igazán készültek szalonképes fotók, a fejem sosem akart fotogén lenni, a nap is mindig szembe sütött, minden összeesküdött ellenem :)


Remélem tetszett nektek ez a kicsit személyesebb bejegyzés is.

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Ó, ilyen máskor is jöhet! Néha én is szoktam ilyen turistásan Budapesten járni, és olyankor sok-sok képek készítek. Szeretem azt a várost, de néhány óra után az emberek miatt már vágyom vissza „vidékre”...

    VálaszTörlés
  2. Ez vicces, mert mintha a mi elmúlt 2 napunkat raktad volna be képekben... :o) Hajókázás a Dunán, kb ugyanazok a helyszínek.. :) (Egy kivétellel, hogy mi mindketten itt lakunk:D) Nekem tetszett ez a bejegyzés! Jöhet még több :)

    VálaszTörlés
  3. Ezekkel a képekkel nagyon meghoztad a kedvem a júniusi Budapesti osztálykiránduláshoz. :)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörűű képek *.*
    nagyon tetszett a poszt :)

    VálaszTörlés
  5. Én is pont egy ilyen bejegyzéssel készültem mára. :D Nagyon hangulatos képek! :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszett nektek :3

    VálaszTörlés