Makeup Academy (MUA) Rendelés

by - március 21, 2013
Épp ideje lenne írnom róla, ugyanis már három hete megérkezett a MUA csomagom, amit még az 50%-os és ingyenes házhoz szállításos akció keretén belül rendeltem. Pontosabban lakkfan Verus intézte az egészet, innen is köszönöm szépen neki még egyszer :) Először is mindent eredeti csomagolásukban, bontatlanul akartam lefényképezni, teljes eredetiségükben. Nagyon nehéz volt nem azonnal feltépni a csomagolást és kipróbálni mindent.. és mit is rejtett a csomagom?


Nem rendeltem most sem eszméletlenül sok mindent, tényleg csak a legfontosabbakat szereztem be - így már egy ideig biztos elleszek a meglévő sminktermékeimmel. A kívánságlistán szereplőkön kívül egy Undressed palettát is rendeltem, ugyanis az előző akció alkalmával megszerzett két palettán túladtam magam (ne kérdezzétek miért, magam sem tudom). Azért azt sajnálom, hogy a Pistachio Icecream nevű lakkot végül nem rendeltem meg, de már késő bánat.

Amik pedig hozzám kerültek, név szerint:

  • Szemöldökszett
  • Két rúzs: 4-es és 15-ös (Juicy) árnyalat
  • Krémes pirosító: Blossom árnyalat
  • Glamour Days paletta
  • Undressed paletta


Melyikre lennétek a leginkább kíváncsiak?

You May Also Like

16 megjegyzés

  1. Engem a szemöldökszett és a krémes pirosító érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  2. szemöldökszett, barack színű (?) rúzs! :)

    VálaszTörlés
  3. A szemöldökszetthez még egy strigulát húzhatsz. :)

    VálaszTörlés
  4. hmm, nagyon jól néznek ki, nekem bármi jöhet :)

    VálaszTörlés
  5. Én pár napja rendeltem :) mikor volt ez a nagy akció nekem sose jött be az oldal, mikor jó lett már valamiből nem volt nekik készleten, annyira csalódott voltam. A glamour days paletta annyira gyönyörű, mindig szemezek vele, de nem igazán hordok ilyen színeket, szóval nem tudnám kihasználni.

    VálaszTörlés
  6. Ó, hát most egy kicsit irigykedem :-) Nekünk sajnos nem jött meg a rendelés, így visszautalták a pénzt, nem voltak hajlandóak újrapostázni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne már :O Ettől féltünk mi is igazából, hogy ez lesz, de ha jól tudom, nekünk újrapostázták.

      Törlés
    2. Hát, az lett volna a tiszta, de itt sajnos nem ez történt... :-(

      Törlés
  7. Glamour Dayst én is szerettem volan, de kifogyott :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon reménykedtem, hogy minden lesz, amit rendelni szeretnék. Úgy sajnálom :(

      Törlés
  8. Szia! Megkérdezhetem, hogy a rendeléstől számítva hány napon belül érkezett meg a csomag? Április 2-án rendeltem, és semmi hír felőle, a MakeUp Academy oldalán a Status Processing, de nem láttam semmilyen tracking lehetőséget. Gondolom ez az 5 munkanap irányadó időtartam a kézbesítésre, csak most kicsit beijedtem ahogy olvastam a rossz tapasztalatot a meg nem érkezésről. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a nagy akciókor rendeltünk, akkor teljes volt a káosz és ha jól emlékszek, több mint 1 hónap volt, míg megérkezett. Normális rendelések esetén (amikor nincs annyi megrendelés egyszerre) max 1-2 hétnek kellene lennie, de még bőven beleférsz az időbe :)

      Törlés
    2. Bocsi, hogy beleszólok, de gondoltam, hasznos lehet a személyes tapasztalatom: az akción kívül rendelt termékek nekem 5 munkanap alatt megérkeztek :-) Te ma tartasz hatnál, úgyhogy szerintem még ne izgulj, de jövő hét elején jelezz nekik, ha még mindig nincs hír a termékekről :-)

      Törlés
  9. Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát! :)
    Szerencsére tegnap megérkezett, sőt már hét elején itt volt, csak a Magyar Postának sikerült elkevernie és emiatt utána kellett járnom picit, de a Royal Mail kézbesítése kifogástalan volt. :)

    VálaszTörlés