Eveline Strawberry Skin regeneráló kézbalzsam

by - március 21, 2019
Alapvetően igyekszem megfontoltan kiválasztani az általam használt szépségápolási termékeket, néha azonban elcsábulok egy-egy csomagolás láttán. Webshop lévén a krémvarázs oldalát böngészve ez most sem történt másként, bevallom, az Eveline cosmetics epres kézkréme a rózsaszín tubusa miatt keltette fel az érdeklődésemet. De ősztől-tavaszig egyébként is rengeteg kézkrémet használok el, így mindig szükségem van az utánpótlásra.


'Helyreállítja a durva, irritált és sérült bőrt, mélyen regenerál és hidratál. A balzsam intenzív összetétele vitaminbomba módjára megnyugtatja és kisimítja az irritált bőrt. Az érzéki eper illata kitölti az érzékeket és minden használattal javítja a hangulatod. Aktív összetevők: Acai bogyó és gránátalma kivonat - Mandulaolaj, amely megszünteti bőrszárazságot, lágyítja és táplálja a bőrt - Pantenol és a betain megnyugtatja bőrt és elősegíti a regenerációt - Shea vaj hidratál és táplál.'

Az általam eddig próbált temperafesték kiszerelésű kézkrémekkel ellentétben ez nem fém, hanem műanyag csomagolást kapott, ráadásul 50 ml-es a kiszerelés. A könnyen kezelhető csavaros kupak alatt a nyílás mérete pont megfelelő. A fehér krém egyáltalán nem híg, de szilikonos állagából adódóan jól terül (holott nem tartalmaz szilikont!) és hamar be is szívódik, nem hagy maga után ragacsos vagy zavaró réteget - számomra tökéletes munkahelyi kézkrém lett belőle. Az INCI is abszolút rendben van, számos tápláló összetevőt tartalmaz a krém.

Az illata elég megosztó lehet, inkább a rágógumis, édeskés eperre hajaz, bár szerintem nemigen létezik friss, igazi eper illatú termék szépségápolási fronton :) egyébként viszonylag huzamosabb ideig érződik az illata, de nem fullasztóan tömény. A hatását viszont egyszerűen imádom, azonnal pihe puha bőrt eredményez. Sajnos a száraz körömágybőr problémáját önmagában nem tudja megoldani, de a kézfejem nagyon szereti és valóban, azonnal táplálja és hidratálja a kiszáradt bőrt.

Ti szeretitek az édes, epres illatú (kéz)krémeket?

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Tökéletes kézápoló, nem irritálja az érzékeny bőrt sem, az állaga nagyon jó, nem tömíti el a pórusokat.

    VálaszTörlés