Instant szerelem - H&M Home

by - július 22, 2018
Nagyon szeretnék már ott tartani, hogy a saját lakásunkat tudjuk berendezni, erre azonban sajnos még várni kell. Addig azonban egy-egy gyertyával, új párnahuzattal és egyéb apróságokkal igyekszem otthonosabbá tenni a jelenlegi kis kuckónkat. Így történhetett, hogy szabad perceimben a H&M Home honlapján kötöttem ki. A kínálatukból a kis tárolókért vagyok oda, főként az univerzálisan használható fém kosarak tetszenek. A kedvencem most azonban egyértelműen a bejegyzésben szereplő két utolsó darab, a kis porcelánedényre például azonnal elképzeltem az órámat, más ékszerek társaságában!

Fém drótkosár - nagy, 2990ft (link)

Fém drótkosár - kicsi, 1990ft (link)

Natúr fatál, 3990ft (link)

Porcelánedény, 790ft (link)

Gyertya kerámiatégelyben, 1490ft (link)

Nektek szerepel valami a lakberendezési kívánságlistátokon?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó kis cuccok, a ananászos gyertya elképesztően édes, bár hozzám sehova sem illene be. Vagyis ha belegondolok, de, tök jól nézne ki az üvegasztalon egy élő kaktuszka mellett. :)
    Nekem most növények vannak csak a kívánságlistámon, rengeteg meghalt az utóbbi időben. Ma kaptam egy elég szokatlan formájú kaktuszt, hogy már zseniális. :D Hosszú, vékony, lapos kis testecskék, pont olyan, amilyeneket a bullet journalokba szoktak rajzolni, volt is itthon egy hosszúkás karcsú kaspó, elképesztően jól néz ki benne. Úgyhogy most fura formájú kaktusz mániám lesz egy darabig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyertya nálam is épp határeset, de fehér kiegészítőkkel szerintem csodásan mutatna. Van egyébként mini kaktusz verziója is, azon is gondolkoztam, beválogassam e ide: http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0642179002.html
      Nálunk 3 kaktusz és egy vitorlavirág az aktuális állás, ugyanis annyira száraz a levegő, félek bármilyen nagyobb növényre beruházni. A másik pedig, hogy inkább zöld növény, mint virág párti vagyok :)

      Törlés