My Avon Box - From Nude to Glamour

by - július 09, 2018
Tegye fel a kezét, aki szereti a beauty box-okat! Ma már rengetegféle szépségápolási dobozhoz juthatunk hozzá, így teljesen érthető, hogy az Avon is megalkotta a sajátját. Mivel nem meglepetésről van szó - a honlapon is tájékozódhatunk a tartalmáról -, ezért szeretném nektek bemutatni, miket is rejt ez a csodaszép, exklúzív kis csomag.


Az Avon beauty box alapelve, hogy a termékekkel a hétköznapi smink elkészítése után könnyen fel tudjunk készülni a bulizós estékre is - innen a From Nude to Glamour elnevezés. A hat (teljes kiszerelésű) sminktermék mindegyike a mark. termékcsaládba tartozik és már ismerhetjük őket, ugyanis a legnépszerűbbek kaptak helyet a dobozban. Természetesen mindegyik sminktermék a saját csomagolásában érkezik hozzánk.


- mark. Epic intenzív szemhéjpaletta - Art of the Nudes árnyalatban (5 g)
- mark. folyékony tartós szemhéjtus (1 ml)
- mark. Spectralash szempillaspirál (9 ml)
- mark. Epic Lip ajakrúzs - Blushing Beauty árnyalatban (3,6 g)
- mark. Epic Lip Transformer fedőrúzs - Guilty Pleasure árnyalatban (3,6 g)
- mark. gél hatűsú körömlakk - Cosmic Flush árnyalatban (10 ml)


A csillogó és szatén, de natúr színeket tartalmazó palettával és az állítható fokozatú szempillaspirállal egy hétköznapi nude szemsminket készíthetünk. Amennyiben hangsúlyosabbá szeretnénk tenni, megtehetjük a filcszerű fekete tussal és mályvás-rózsaszínes rúzzsal, valamint fokozhatjuk a hatást, ha a szempillaspirált az alján lévő tekerővel a 3-as fokozatra állítjuk. Hogyha pedig még extrább eredményre vágyunk, vegyük elő a különleges, aranyfényű fedőrúzst és használjuk önmagában, vagy a rúzs felé. A holografikus körömlakkról se feledkezzünk meg, hétköznapra egy krém finisű lakkal párosítva tökéletes választás lehet, de ha szeretjük a csillogást, bátran használjuk az összes körmünkre!

A sminkszettet az Avon honlapján, ezen a linken keresztül, 5999 ft-ért tudjátok majd megvásárolni (a dobozzal és egy smink útmutatóval együtt). Fontos, hogy július második felétől lesz rendelhető, így ha semmiképp sem szeretnétek lemaradni róla, érdemes az email értesítőre feliratkozni, ugyanis a doboz limitált példányszámban elérhető.

Ti szeretitek a szépségdobozokat?

You May Also Like

0 megjegyzés