Balea zuhanyzás közbeni testápoló aktív szénnel

by - július 29, 2018
Már nagyon ritkán lelkesedek fel annyira újdonság láttán, hogy azonnal rohanjak megvenni - vagy limitált kiadásnak kell lennie, vagy tényleg igazán fel kell keltenie az érdeklődésemet. A Balea egyébként már egy ideje előrukkolt az aktív szenes vonalával, de újdonságnak számít a kókuszdió-hamu hatóanyag-tartalmú zuhanyzás közbeni testápolója. Nagyon kíváncsi voltam, mit is tud és éppen szükségem volt új testápolóra, így kivételt tettem és szinte azonnal rohantam megvenni :)


‘Élje át a különlegesen új hatóanyag, a kókuszdió-hamu páratlan hatását. A kókuszdió héjából nyert tiszta hamuval készült testápoló már közvetlenül a zuhanyozás során ápolja és bársonyosan puhává varázsolja a bőrt. Kellemes kókusz illattal. Vegán.’

A flakon abszolút kézre áll az alul ducibb, felül keskenyebb kialakításnak köszönhetően. Az alul található pattintós kupak lehetővé teszi a fejjel-lefele tárolást, ami főként a vége felé lesz igazán praktikus. Egyébként nekem nagyon tetszik ez az egyszerű fekete-lila megjelenés, ami az egész termékcsaládot jellemzi. A kupak jól zár, a nyílás átmérője is megfelelő méretű, így könnyű kinyerni a kívánt mennyiséget. A 400 ml egyébként rengeteg, még napi használat mellett is.

Nyárra kiváló választás, ugyanis ilyen melegben alig bírom magamon elviselni a testesebb krémeket, ennek pedig hihetetlen egyszerű a használata és nem is kell megvárni, hogy beszívja a bőr, csupán le kell öblíteni. Egész testre ugyan nem minden alkalommal, körülbelül hetente egyszer-kétszer alkalmazom (egy diónyi mennyiséget), inkább a lábam igényli az állandó hidratálást. A lábszáram azonban időnként igen száraz tud lenni, ilyen esetben sajnos nem elegendő, de alapvetően nem rossz a hatása, a combom például kifejezetten szereti.


Az általam várt fekete testápoló helyett egy világos szürkés színt rejt a flakon. Sokkal lágyabb a textúrája, mint amilyenre számítottam: kicsit szilikonosnak mondanám (ugyan nincs rajta feltüntetve, de az összetevőit nézve úgy vettem észre, szilikonmentes termékről van szó). Állagának köszönhetően vizes bőrön nagyon könnyű eloszlatni, néha azonban hajlamos kicsúszni a tenyereim közül. Használatakor azonnal sima bőrt eredményez, de hosszú távon a hidratáló hatása inkább csak közepes. A kókuszos illattól egyébként nem kell félni, aki esetleg nem kedvelné, egy leheletnyi kókuszosságot lehet csak benne érezni, de nem ez a mérvadó. Összességében a 699 ft-os árát szerintem abszolút megéri!

Ti használtok zuhanyzás közbeni testápolót?

You May Also Like

0 megjegyzés