Instagram moments #6

by - április 24, 2016
Lassan fél éve, hogy az utolsó instagramos összefoglalóval jelentkeztem, így épp ideje volt a következőnek. Vasárnap délutánra gondoltam egy könnyed kis bejegyzésnek éppen megfelel - a hirtelen jött hideg és eső úgy is olyan kuckózós hangulatot ébreszt. Most talán mesélni valóm sincs annyi, mondhatni nyugodtan folynak az események a saját medrükben, miközben csak úgy repül az idő!


'Fordítsd az arcodat a nap felé és minden árnyék mögéd kerül.' Helen Keller

Egyértelműen a tavasz a kedvenc évszakom. Imádom, ahogy melegszik az idő, egyre többet süt a nap és persze a virágzó fákat, sétákat a természetben. Rendszeresen gyalog járok fel dolgozni, ami nem csak, hogy egy kisebbfajta edzéssel is felér, de ilyenkor általában megállok egy-egy percre gyönyörködni a környékben, ezekre a pillanatokra pedig nagy szükségem/szükségünk van ebben a rohanó világban. A jó időt kihasználva végre megint elkezdtem futni is, szuper érzés kiszakadni az eddigi monotonitásból.


Időnként persze az aktív pihenésen kívül szükségem van igazi relaxálós percekre, órákra, ilyenkor általában egy jó könyv, vagy valamilyen olvasnivaló társaságában próbálok feltöltődni. Habár az utóbbi időben háttérbe szorultak, a kajás-nassolós instagram fotók sem maradtak el most sem.


Blog fronton próbáltam összeszedni magam, például a rengeteg elmaradt tesztes bejegyzést pótolni, közben mégsem egyhangú posztokkal jelentkezni. Még tavaly év végén új külsőt kapott a blog, azóta pedig a Wish for beauty 4. szülinapját is megünnepeltük, aminek apropóján egy nyerményjáték is elindult.


instagram: daily_dii

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. imádom nézegetni a képeket, annyira szuperek! :) megkérdezhetem, hogy használsz-e soft boxot? mert nekem hiába van sok fény a szobában, nem lesznek ilyen szép fényesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! :)
      Nem használok és sokszor sajnos kevés fény is jut be - így legtöbbször egy kis utómunkára, korrigálásra szorulok/szorulnak a képek. De érdemes alaposabban kiismerni a fényképezőgépet és a beállításokkal, pl. záridővel 'játszani' :)

      Törlés