Instant szerelem - eBay

by - július 06, 2015
Ugyan mostanában nem szoktam eBay-ről rendelni, rengetegszer nézelődöm és mentem el az aktuális kedvenceket a kívánságlistámba. Ezek közül mutatnék be most nektek párat, amik prioritás szempontjából az első helyet foglalják el. Igazából nem is tudom, miért húzom el mindig ennyire a rendelést. Alaposan végig szoktam gondolni, nem vásárolok hirtelen felindulásból, de a legtöbb esetben csak pár dollárról van szó, úgyhogy épp ideje lenne beadni a derekam.



A nagyobb, köves nyakláncokért a mai napig oda vagyok, ez a két darab pedig igencsak elférne az ékszereim között a szín semlegessége miatt. A szegecses talán egy kicsit kihasználhatóbb lenne számomra, de a másik is a maga egyszerű szépségével vonzza a tekintetemet. Persze idén a minimalista, vékony láncos darabok is előtérbe kerültek nálam. A karórát eddig csupán azért nem rendeltem meg, mert jelenleg három fehér órám van, viszont az egyik - szintén eBay-es szerzemény - kezdi megadni magát és alkalomadtán megáll, szóval időszerű lenne a rendelés.



A virágos hajráf nagyon tetszik. habár nekem ez már egy kicsit merész kiegészítő. Fotózási kellékként viszont nagy hasznát venném, ha nem érezném komfortosnak a viselését. Gyűrűt az elmúlt időszakban nem igazán hordtam, csak ez tartott vissza eddig abban, hogy ezt a szettet megrendeljem, holott minden darabjáért oda vagyok. Időközben engem is elért a nyár slágere, az arany tetoválási láz. Szívesen kipróbálnék egy szolidabbat, amit főleg a csuklómon és az ujjaimon tudnék elképzelni. Nagyon tetszenek a tüllszoknyák, nem olyan rég próbáltam is egy nagyon szépet, viszont annyit most nem szívesen adnék ki érte. Persze eBay-en a töredékéért juthatunk hozzá, egyedül attól félek, hogy nem olyan lenne a tartása és esése, habár ennyi pénzért még talán ez is belefér.

Nektek mi a jelenlegi eBay-es kiszemeltetek?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Innen sok mindent én is szívesen megrendelnék :)

    VálaszTörlés
  2. Ó te jóég de szépek, nem csoda hogy az Ebay függőséget okoz :D

    VálaszTörlés
  3. Én most kezdtem újra ebayezni. Pár éve néhány rossz tapasztalat után leálltam vele. De most elég sok dolgot rendeltem, köztük arany tetkókat is. :) Nagyon tetszik amiket te kinéztél magadnak, mindet elfogadnám. :D

    VálaszTörlés
  4. Az az első két nyaklánc... :3 Nemrég érkezett meg egy nagyobb pakk nyakláncom e-bayről, de annak a másodiknak nem igazán tudok ellenállni... De még alszom rá egyet. :)

    VálaszTörlés