Manikűrvadász

by - június 16, 2015
Az utóbbi időben valahogy nem a blog körül jártak a gondolataim, így szégyenszemre teljesen elfeledkeztem a manikűrvadászról. Amiről persze semmiképp nem akartam lemaradni, így a minap azonnal pótoltam is a hiányosságot. A 17. manikűrvadász alkalmával a Lakkvilág blog házigazdájától, Adéltól kellett vadásznom. Ezért is szeretem ennyire ezt a kezdeményezést, mert számomra új blogokkal és bloggerek munkásságával ismerkedhetek meg. Általában nehezemre esik a választás, most azonban egyből tudtam, mit is szeretnék újraalkotni, mégpedig egy neon waterfall festés személyében.


Nagyon szeretem a rózsaszín-arany párost (mostanában a rózsaszínt különösképp), a nyári meleg miatt pedig indokolt a neon körömlakk használata, még ha csak ilyen kis mennyiségben is (egyébként alig vártam, hogy elővehessem a kedvenc Moyra neon pink lakkomat). Az eredeti változathoz képest csupán a színekkel variáltam kicsit, összességében úgy tetszett az egész, ahogy van és ezt szerettem volna visszaadni az én verziómmal.

Az eredeti manikűr by Adél

Kimondottan elégedett vagyok a végeredménnyel, a pasztell és neon rózsaszín komnibációja, valamint a minta is nagyon tetszik. A waterfall technikát egyébként még csak egyszer próbáltam (szintén egy manikűrvadász alkalmával), de nagyon megkedveltem, mert könnyen és gyorsan lehet mutatós körmöket készíteni. Ebben a formában pedig, hogy csak a gyűrűsujjamon szerepel, még jobban tetszik. Ráadásul skittlette stílusúra is sikerült a manikűr, ami az utóbbi idők kedvenc festési 'technikája' nálam.


❤❤❤❤
Golden Rose Rich Color 46
Moyra 64
Rival de Loop Young Nail Colour (25) Gold rush
Rimmel 5in1 alap- és fedőlakk

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Nagyon finom manikűr lett, mostanában én is rákaptam a rózsaszínre, erről főleg a Moyra tehet.

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép ez a manikűr, egyszerre élénk és bájos :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik az újraalkotásod. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép az eredeti alkotás is és a tiéd is :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom! Nagyon csajos és nyárias. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is nagyon tetszik, egyszerre nőies, mégis vidám:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen mindenkinek :3

    VálaszTörlés