Wish list - Tavaszi kívánságlista

by - március 03, 2015
Március van, ami nálam a tavasz kezdetét jelenti - holott az időjárás még nem erről tanúskodik, nekem már mégis tavaszi outfit-eken és manikűrökön kattog az agyam. Előbbihez pedig illene beszereznem pár új ruhát, ugyanis a készletem véges és mostanában elég sok régi darabtól megváltam. Próbáltam nem elkalandozni, és tényleg csak a legfontosabbakat összegyűjteni.


A tavaly ilyenkor vásárolt világoskék H&M skinny farmer a mai napig a kedvencem: kényelmes, a minőségével is elégedett vagyok (ilyen áron meg pláne), valamint ez áll rajtam a legjobban a nadrágjaim közül. Magas vékony lányként pedig nem is szerepelhetne más a listámon, mint egy újabb világos farmer - ugyanis az utóbbi időben csak ebben érzem jól magam. A H&M honlapján nézegetve már ki is szemeltem két szuper treggings-t (itt és itt).

Az őszi Glamour napokon jutottam hozzá - szintén a H&M-ben - egy laza esésű kötött kardigánhoz, ami hiánypótló darab volt nálam és újra rájöttem, mennyire is oda vagyok ezért a típusért! Nem bánnám, ha találnék egy kicsit elegánsabb fazont valamilyen világos-pasztell színben, de nyitott lennék valami mintás darabra is.

Régóta szeretnék egy hétköznapi (virágos) ruhát, amit akár farmer- vagy bőrdzsekivel és bakanccsal is lehet párosítani. A montázson szereplő virágmintásat volt is alkalmam felpróbálni, de a szabása nem volt az igazi. Nagyon sajnálom, mert amúgy hihetetlenül tetszett, de hát képtelenség lett volna, hogy ilyen hamar megtalálom a tökéletest.

Néhány új kiegészítő beszerzése is tervben van. Emlékszem, már tavaly tavasszal is fekete táskát kerestem, akkor viszont sikerült elcsábulnom egy vajszínűre, amit egyébként alig várok, hogy újra elővehessek. Habár nem kimondottan tavaszi, de egy fekete (lehetőleg nagy pakolós) táskára mindenképp szükségem lenne. Egy arany boyfriend stílusú karóra már csak hab lenne a tortán. Sokat nézelődök mostanában, de a végén lehet maradok az eredeti tervnél, az olcsó, eBay-es alternatívánál.

Felsők, blúzok.. ezek mindig, minden kívánságlistámon szerepelnek. Az utóbbi hónapokban viszont nem igazán volt szerencsém velük, hiába próbáltam fel rengeteget, egyik sem tetszett magamon. Szóval tényleg jó lenne beújítani pár darabot. Fehérneműből még mindig keresem a tökéletes melltartóm utánpótlását, de egy csomag titokzoknit is be kell szereznem, mert az edzések felették a készletemet. Apropó, edzés: az utóbbi időben rengeteget nyúztam az edzőcipőmet, s ha bár egész jól bírja a strapát, lassan kezdi megadni magát..

Nektek mi szerepel a (tavaszi) kívánságlistátokon?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Ballonkabát, valamilyen lapos tavaszi cipő, felsők, (szintén) boyfriend óra és farmer nagyjából :)

    VálaszTörlés
  2. Cipő kell, amit esőben is tudok hordani. Pár felső is jó lenne, de azok nem fontosak. Még egyelőre nem találtam semmit, pedig már nézegettem pár butikot.

    VálaszTörlés
  3. Egy világos farmer nekem is kellene, amit eddig hordtam mintha kinyúlt volna... Létezik ilyen? A többi nadrágommal semmi baj, szóval nem hiszem, hogy kifogytam volna. Úgy sajnálom, mert nagyon szerettem. :(

    VálaszTörlés