Rival de Loop Young Holo nails (03) Cute candy

by - március 19, 2015

Sosem volt még holografikus lakkom és nem is éreztem késztetést rá, hogy beszerezzek egyet. Amikor viszont megjelent a Rival de Loop Young márka a Rossmannok polcain, egészen megtetszett ez a lila körömlakk, akkor viszont győzött az ésszerűség és nem jött velem haza (nem volt szükségem újabb körömlakkra és az impulzusvásárlások nem jellemeznek). A szerencse azonban később hozzám szegődött és Lakkjegyzet Niki nyereményjátékán keresztül végül mégiscsak az enyém lett!

Az üvege nekem szimpatikus (összesen 9 ml körömlakkot tartalmaz), stabil, a kupak alakja és mérete is megfelelő, pont kézre áll. Az ecsete lapított és lekerekített végű: pont olyan, amilyennek szeretem. Egy álom vele dolgozni, a körömágybőrnél is precíz ívet lehet vele festeni.


A körömlakk maga kellően híg, de nem a rossz értelemben. Jól kenhető, könnyen terül, de azért érdemes az ecsetről leszedni a felesleget. Már egy közepes rétegben is csodás, de a körmeimen két rétegben láthatjátok. Nem is értem, hogy nem tetszettek eddig a holografikus lakkok, habár ennél is az alapszínbe szerettem bele. Tavaszra kötelező darab! Félárnyékban egy sima lila lakknak tűnhet ezüst mikrocsillámokkal (egyébként szerintem már így is nagyon szép), de közvetlen napsütésben vagy lámpafénynél előbújik az igazi, holografikus arca.


Természetesen fedőlakk nélkül teszteltem, önmagában is szép fényes. Száradási ideje a közepes kategóriába tartozik, nem extra gyors, de egy ideig érdemes óvatosan használni a körmeinket. A tartósságával már nem vagyok ennyire elégedett, második napon a körömvégeknél egy kicsit megkopott, bár összességében 3-4 napot kibírt és fedőlakkal biztos növelhető az élettartama. A látvány természetesen mindent megér! Nagyon örülök, hogy ő az első holografikus lakkom, egy élmény nézegetni a tavaszi napsütésben.

Félárnyékban // Napfényben

Ti szeretitek a holografikus körömlakkokat?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. A rózsaszín párja nekem nagyon tartós volt, persze fedőlakk nélkül én nem hordok semmit, igaz, nem akartam tesztelni, meddig bírja. Szerintem 1 napig sem bírta volna fedő nélkül.
    A holos lakkok most a kedvenceim, van mindenféle márkától holós lakkom, szép napfényes időben érdemes hordani őket, amilyen most van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyenkor direkt igyekszem fedőlakk nélkül tesztelni a körömlakkokat :) tényleg napfényben érdemes elővenni őket, állandóan a körmeimet nézegettem :)

      Törlés
  2. nem szeretem a holo lakkokat, bár mostanában egészen rájuk vagyok kattanva. hmm. ez is tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én is elkerültem őket, valahogy nem éreztem magaménak, de ez kimondottan megtetszett :)

      Törlés
  3. Nekem is a lila van meg, és még mindig annyira gyönyörű, hogy el se hiszem :) Nagyon szépek lettek a képek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is oda vagyok érte, egyszerűen mesés :) Köszönöm szépen!

      Törlés
  4. Nagyon szép. :) Kár, hogy nálunk nincs Rival de loop... Bár annyira nem fáj érte a szívem, mert a Moyra lilája megvan.

    VálaszTörlés