Instant szerelem - Táskát tavaszra

by - március 27, 2015
Az utóbbi években egyre tudatosabban vásárolok és szerencsésen sikerült elkerülnöm az impulzus vásárlásokat. Persze néha becsúszik egy-egy nem tervezett darab, de már akkor is alaposan megrágom, hogy valóban szükségem van e rá.

Most is az ésszerűségemre hallgattam, legalábbis eddig. Hiszen nagyon is tisztában vagyok vele, hogy nekem fekete táskára lenne szükségem. A tavasz azonban mégsem hagyja szunnyadni bennem a pasztell színek iránti szeretetet, akaratlanul is a púderrózsaszín táskákon akad meg a szemem. A fekete táska viszont alapdarab, lassan kezdem is érezni a hiányát, eddig valahogy mégis tudtam nélkülözni. Úgyhogy ismét kacérkodok a gondolattal, hogy ennek vásárlását eltoljam őszre és most inkább egy színes darabbal térjek majd haza. A minap ráadásul észrevettem, hogy a tavaszi kis táskám kezd kopni és a nagy pakolós nude-ot is úgy raktam el nyár végén, hogy egy helyen megkopott. Szóval egyre nagyobb késztetést érzek, hogy beszerezzek egy új tavaszias táskát. A méretét illetően még egyáltalán nem vagyok biztos, hogy mit szeretnék, de már több kiszemeltem is akadt. Egyelőre azonban nem tudnék dönteni, melyik tetszik a legjobban, még fazonra sem.

F&F táska, 6500ft

F&F táska, 6500ft

H&M kézitáska, 9990ft
H&M borítéktáska, 1990ft

Ti milyen táskát preferáltok tavasszal?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Tavaly nyáron beszereztem egy krémszínű f&f táskát (amolyan jól nagy pakolós fazont)
    Imádom de többnyire csak nézegetni, mert sajnálom hordani annyira szép és hát elég kényes darab már ami a színét illeti :D
    Lassan előveszem ha a tavaszi/nyári ruhatárcsere esedékes lesz.
    Amúgy ezek közül is formailag és színvilágban is az f&f táska tetszik bár ez is elég kényes darabnak tűnik az meg nekem nem való :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első F&F-es táskám után azt mondtam, soha többé nem veszek táskát onnan, olyan hamar (konkrétan az első pár használat után) elkezdett kopni a fülénél a festék. De azóta - lassan 2 éve megvan - nagyon jól bírja, úgyhogy szemet hunyok felette és bátran nézegetem a kínálatot :)

      Törlés
  2. Az első táskának bármikor lenne helye nálam :D

    VálaszTörlés
  3. I just want to say thank you for sharing this post, because it's really amazing!
    And I already can't wait for the new one!

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    VálaszTörlés
  4. Az összeset kérném szépen elküldeni a címemre, köszönöm! :D

    VálaszTörlés