Tavaszi zsákmányolás

by - június 16, 2014
Már javában tombol a nyár, de most azokat mutatnám meg, amiket még tavasszal vásároltam. Áprilisban a Glamour napok spórolása után picit lazábbra vettem a figurát és több dolgot is megengedtem magamnak, amit nem éreztem elengedhetetlennek, de mégis szükségem volt rájuk. Anyagi megfontolásból pár hétig nem is jártam egy bolt közelében sem, amit a DM által meghirdetett essence show your feet lakkok akciója bontott meg. Már régóta szemezgettem a 27-es electric blue-val, ami ott valahogy még sem fogott meg igazán, így egy levendula lila (16 miss lavender) és egy mentás zöld (29 mint & cream) lakkal távoztam boldogan az üzletből (persze párom nem értette, mit vacakolok ennyit a színek kiválasztásán).


Essence Show your feet körömlakkok, 650ft/2darab

Új fürdőruhára mindenképp szükségem volt, ez a neon darab majdhogynem kérdés nélkül jött velem haza. A szettben vásárolt fürdőruhákkal viszont mindig bajban vagyok, az alsó rész általában kicsi szokott rám lenni. Ezért nagyon megörültem ennek a H&M alsónak, mivel nagyon tetszik a színe, a mintája és az anyaga is, és úgy érzem, jól is áll. Ismét visszavittem egy szatyornyi ruhát az üzletükbe, így azonnal felhasználtam az 500ft-os kupont is.

A Glamour napokon szerzett H&M-es cipőm miatt (na jó, nem csak amiatt) szükségem volt egy új táskára, ami elég nőies, mégis passzol egy sneaker-hez is. Eredetileg egy nagyobb fekete darab volt tervben, de amint megláttam ezt, tudtam hogy ő a tökéletes választás tavaszra/nyárra. Hihetetlen nagy, kényelmesen elférek benne és hát nem utolsó sorban szerintem nagyon szép is, egyszerűen imádom. Mivel nem lehetett róla normális képet készíteni, a Deichmann honlapján itt nézhetitek meg.


H&K (kínai) fürdőruha szett, 3290ft
H&M fürdőruha alsó, 2990ft - 500ft = 2490ft
Deichmann táska, 5990ft

A májusi hajvágás után újult erővel kezdtem bele a hajápolásba, és mivel ez a fajta panthenol akciós volt, úgy gondoltam, épp ideje kipróbálnom, mit is tud. A DM-ben a szokásos hó eleji 10%-os kupont most barátnőmmel közösen  vettük igénybe, mivel én csak a Balea tusfürdőkre vonatkozó kettőt fizet hármat kap akciót szerettem volna kihasználni. A nyári, napozás utáni tusfürdő egyértelmű döntés volt, de nem akartam három egyformát venni, így hosszas gondolkozás után a nektarinos-kókuszosra esett még a választásom. Az Auchanban egy 50%-os kupont lehetett a Nivea bizonyos termékeire felhasználni, így a számomra bevált alumíniummentes Pure&Nature Jázminos Dezodort mindössze 289ft-ért vásároltam meg, ami szerintem tényleg igazán baráti ár.


Swiss Panthenol Premium 10%, 2050ft helyett 1299ft
Balea tusfürdő 598ft - 10% = 538ft/3darab
Nivea dezodor, 579ft - 50% =  289ft

A szandál akár impulzusvásárlásnak is mondható, mivel egyáltalán nem volt tervben, csak szétnéztem az üzletben. Pontosabban egy ehhez hasonló, T-vonalút szerettem volna beújítani, de nem éreztem, hogy tartaná a lábam és én még egy lapos talpúban is hajlamos vagyok arra, hogy kimenjen a bokám.. szóval egyelőre lemondtam erről a fazonról és választottam helyette mást - mintha kötelező lenne vásárolni. De nagyon sokáig vacilláltam azon, hogy megvegyem e. Persze végül hazajött velem, de egy hétig nem is tudtam hordani, mert éppen jött a rossz idő és csak arra tudtam gondolni: vajon tényleg jól tettem, hogy megvettem? Szóval ezen rágtam magam egy teljes hétig. (Borzasztó vagyok, tudom.) Viszont mikor végre volt alkalmam élesben kipróbálni, minden kétségem megszűnt és nagyon örültem neki, hogy egy színes, igazán kényelmes szandálhoz jutottam hozzá. Egyébként lábon sokkal szebben mutat, képen nem a szívem csücske. Az aszimmetrikus felsők pedig most fénykorukat élik, én ennek az oldalt hosszított, N°7 Paris feliratos pólónak a színe miatt nem tudtam nemet mondani.


Skála szandál, 3990ft
Skála kék aszimmetrikus póló, 1990ft

Nektek mit sikerült mostanában beszereznetek?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Az én régebbi Ice mint frappé nevet viselő Show your feet lakkom picit hasonlít erre a mentára. Leárazva vettem tavaly nyáron de a minőség kifogástalan azóta is. Nemrég készült vele mani is, mostanában sokszor viselem.
    Klassz dolgokat vettél, erre a napozás utáni tusfürdőre most már nagyon kíváncsi vagyok annyi helyen olvastam róla. Itt az ideje beszereznem!!:)
    http://bizsumania.blogspot.hu/2014/05/lakkteszt-i-mentazold-es-tarsa.html


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép az a lakk is, azt talán mentásabbnak is mondanám :) Remélem nekem is bírni fogja, eddig nagyon elégedett vagyok vele! A tusfürdőt én tényleg kimondottan az illata miatt szeretem, nekem ő maga a nyár egy flakonban zárva :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a bikinid színe, az ideim nekem is H&M-es szerzemény. Pont ma vettem napozás utáni tusit, egyelőre szkeptikus vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem azért neked is beválik majd a tusfürdő :)

      Törlés
  3. Nagyon szépek a lakkok, és a bikini színe is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinik a fürdőrucik. :3 Olyan jó a színe mind a kettőnek. A szandál meg iszonyat jól néz ki! A színe is, meg a fazonja is nagyon tetszik. :) Kezdem kicsit sajnálni, hogy végül nem mentem el a SYF lakkokért a DM-be... pont ezt a kettőt néztem ki, ha jól emlékszem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Nem mondom, hogy bánhatod, hogy kihagytad az akciót, de ha volt kiszemelted, lehet érdemes lett volna kihasználni az akciót :)

      Törlés
  5. A bikinifelső tetszik a legjobban, de minden más szerzeményed szuper :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Épp ma is ebben napoztam, imádom, ahogy vibrál ez a neon szín!

      Törlés