Catrice Better than False Lashes szempillaspirál - Ultra Black

by - június 05, 2014
Ezt a szempillaspirált még anno a téli leárazások/kedvezmények során sikerült beszereznem hihetetlen baráti áron, de szerintem a teljes ára is abszolút korrekt (1399ft, 12ml). Igazából hivatalosan karácsonyra kaptam, de még bőven utána kezdtem el csak használni, ugyanis nem szeretem, ha egyszerre több szempillaspirál van megbontva. Alig vártam, hogy végre kipróbáljam (végül mégis csak az előző, Avonos szempillaspirál teljes elfogyasztása előtt kezdtem el használni) és már az első alkalom után teljesen le voltam nyűgözve tőle.. de nem akarok ennyire előreszaladni, hiszen szokásomhoz híven most is a külsőségekkel kezdeném :)


'A hármas szálú kefének köszönhetően könnyen kezelhető és biztosítja a drámaian dús, hosszú és ívelt hatást egyszerre. A végeredmény: lenyűgözőbb, mint a hagyományos műszempilla. Szemészetileg tesztelt. Prémium fém csomagolásban kapható.'

Szempillaspirál nélkül | kb. 2 vékony réteggel

Szerintem már a csomagolása is nagyon szép, igényes, drogériás vonalban messze kiemelkedőnek tartom, bár elég ujjlenyomatgyűjtő. Picit duci, de használat közben nagyon jól megfér a kezemben. Csak egy vonalkódos matrica van rajta, a fontosabb információk közvetlenül a külsején találhatók meg. Egyedüli hibájaként a keféjét tudom megemlíteni, ami számomra túl nagy, így a belső szemzugban lévő szempillákhoz nehezen jutok el anélkül, hogy összekenném vele magam. A többi helyen könnyebben kezelhető, jó sűrűn vannak a sörték, így nem tapadnak össze a pillák. Bár azt ismét megjegyezném, én úgy spirálozok, hogy az aktuális szempillaspirállal nagyjából kifestem a szememet, amin egy már nem használt spirál tiszta keféjével átszaladok, hogy egyenletesen legyen eloszlatva a festék és egyáltalán ne legyenek 'pókláb pilláim'. Ezután második rétegként már csak a tövekhez teszek egy keveset, hogy még dúsabbnak tűnjön az egész. Ennél egyébként azt vettem észre, mintha egy picit sok festéket venne fel a kefe, amivel, ha nem bánunk óvatosan, mind a szempillánkon landol. Viszont tényleg igazán fekete.

Nagyon szép eredményt érhetünk el vele, amivel csodásan kiemelhetjük a szemünket, habár műszempillahatása egyáltalán nincs (mondjuk pont, hogy annál jobb eredményt ígér). Dúsít is, hosszabbít is (talán még minimálisan íveltebbé is teszi a szempillákat), nekem ennél több nem kell. A tartóssága pedig kiváló, nem pereg, nem folyik és nem is kenődik el, nagyon jól teljesít egész nap. Egy szó, mint száz, tényleg nagyon elégedett vagyok vele!


Ti milyen szempillaspirált használtok jelenleg?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Tetszik, pont az ilyen hatású spirálokat kedvelem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a végeredmény, az ára is kellemes :)

    VálaszTörlés
  3. Pont ezt használom most én is. :) Nagyon szeretem.

    VálaszTörlés