Meglepetés csomag - Avon, Cosmopolitan

by - június 19, 2014
Tegnap egy aranyos futárfiú a kezembe nyomott egy csomagot, meg egy papírt, hogy írjam alá. Először csak hatalmas szemekkel pislogtam és majdnem kicsúszott a számon a kérdés, hogy most akkor mi is ez? Persze az ajtó bezáródása után azonnal ollót ragadtam és felbontottam a csomagot. A rengeteg Avon termékkel szembetalálva magam még értetlenebbül álltam a dolog előtt. Biztos, hogy ezt nekem akarták küldeni? Szerencsére a dobozban egy levél is lapult - ami mindent azonnal megmagyarázott -, miszerint anno a Cosmopolitan oldalán megrendezett szavazás egyik nyerteseként kerültem ki. Csak a félreértés elkerülése végett: a szavazók között sorsoltak ki néhány ajándékcsomagot, szóval mint szavazatát leadó személy nyertem, az általam kedves blogot szerettem volna ezzel támogatni. Erről a nyereménylehetőségről pedig teljesen meg is feledkeztem.


Mivel erről előtte semmi értesítőt nem kaptam, nagyon meglepett a dolog. Eleinte fel sem tudtam dolgozni ezt az információt, aztán pedig alig bírtam koncentrálni a tanulni valóra, mivel éppen vizsgára készülés közben ért ez az egész. Nem akartam hinni a szememnek, mennyi csodás dolgot rejt ez a doboz! Ha mindez nem lenne elég (pedig számomra már ez is rengeteg), az Avon termékeken kívül még egy egy éves Cosmopolitan előfizetéssel is gazdagodtam, szóval tényleg felhőtlen az örömöm.


Sajnos nem ígérhetem, hogy a közeljövőben mindegyikről lesz bejegyzés, mert van, amit egyelőre nem szeretnék felbontani, amíg el nem fogy az előző (például alapozó és szempillaspirál), nehogy hamarabb járjon le a szavatosságuk, mint elhasználnám őket. Persze akad olyan is, amit már ki is próbáltam, mert nem bírtam magammal. A képek áradatát azzal kezdeném, amit legelőször láttam meg és ami azonnal meg is mosolyogtatott. Gondolkoztam, hogy beszerzem az új testpermetet, de végül valamiért mégis lebeszéltem magam róla, ráadásul ha akartam volna sem tudtam volna megrendelni, mert elvileg elfogyott. Szóval ez az áfonyás-orchideás szett már ebből a szempontból is nagy örömforrás volt számomra.


Naturals Orchidea és Áfonya Testápoló
Naturals Orchidea és Áfonya Tusfürdő
Naturals Orchidea és Áfonya Testpermet


Sminkfixáló Spray
SuperShock Szempillaspirál
Luxe Bronzosító Ecset


Luxe Csillámló Púder
True Colour Négyrészes Szemhéjpúder - Go natural


Magix Bőrtónusjavító Sminkalap SPF20
Luxe Alapozó SPF10


Gel Finish Körömlakk - Fabulous
Gel Finish Körömlakk - Dazzle pink
Gel Finish Körömlakk - Limoncello
Glimmerstick Brights Szemkontúrceruza - Boldest black

Nem tudom, mennyire látszik a képen, de a Fabulous nevezetű lakk inkább ciklámen színű lenne. Az Instinct Forbidden Parfüm sajnos lemaradt, külön kép nem készül róla. Nagyon tetszik, hogy ennyiféle termék kapott helyet a csomagban, igazán gondosan válogatták össze őket. Szóval most el vagyok halmozva szebbnél szebb dolgokkal és egyszerűen nem tudok betelni velük. A Cosmopolitan augusztusi számát pedig alig várom, hogy majd megérkezzen :)

Szeretitek az Avon termékeket? Ti használtok ezek közül valamit?

You May Also Like

20 megjegyzés

  1. Az Avonos körömlakkok nekem sajnos korábban nem váltak be - bár nem is ez a fajta volt akkoriban -, úgy hogy azóta nem is kísérletezgettem vele. Az orchideás termékcsalád érdekesnek tűnik; finom az illata? :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik Avon körömlakkot máris kipróbáltam, eddig nekem teljesen szimpatikus :) A testpermetnek csodás illata van, nekem nagyon bejön :3

      Törlés
  2. Gratulálok még egyszer! Csodás csomagot kaptál. :) Hozzám is jöhetne így egy futár. :D

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! :) Csodás dolgokat nyertél! :) A Luxe Csillámló púder igazán tetszik! Az orchideás áfonyás termékeket megrendeltem, kíváncsian várom, hogy milyen lesz élőben! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok :) A mázlista :D A sminkfixáló spray nagyon érdekelne. Arról lehetne majd valamikor egy teszt ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mindenképp ki szeretném próbálni, mert még nem volt ilyenem - bár pár hete/hónapja épp felmerült bennem, hogy be kéne szerezni egyet :) Nem mondom, hogy nagyon hamar, mert mindenképp ki szeretném tapasztalni, de biztos lesz róla teszt :)

      Törlés
  5. Mázlista vagy, gratulálok! :v Csak ámulok mennyi szépséget kaptál! :3

    VálaszTörlés
  6. Gratu! Nagyon szuper csomagot kaptál, el tudom képzelni, mennyire örülhettél, hiszen akkor még nagyobb az öröm, ha nem is számít rá az ember :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok, nagyon szerencsés vagy! :) A sminkfixáló engem is érdekelne nagyon :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok, csodás nyeremény :)

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok, jöhetnek a tesztek amint időd lesz!! :)

    VálaszTörlés
  10. A körömlakkokról és a parfümről lesz teszt? :)

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A körömlakkokról mindenképp ;) A parfümöt egyelőre még nem bontottam fel, de ha felavatom és tetszik az illat, arról is lesz majd szó a blogon :)

      Törlés
  11. Ügyi vagy, gratulaaaa! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  12. Aranyosak vagytok, köszönöm szépen :*

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok! Most majd Te is tobzódhatsz a sok-sok Avon termékben. A lakkokra nagyon kíváncsi vagyok :-)

    VálaszTörlés