Manikűrvadász

by - június 03, 2014
A blogon nem olyan rég szerepelt vintage manikűr után tudtam, hogy készülni fog még hasonló, bár azt nem hittem volna, hogy ilyen hamar. De annyira megtetszett Castia-tól ez a verzió, hogy muszáj voltam e mellett dönteni (meg hát tőlem az előző nem is sikerült annyira vintage stílusúra, mint azt eredetileg elterveztem). A manikűrvadász lényege ugyebár nem feltétlenül a teljes mértékben való 'lemásolás' lenne, úgyhogy most próbáltam igazán Dii-sre formálni :)

Vintage körmök - az eredeti manikűr by Castia

Természetesen nem tértem el az eredeti manikűrtől annyira, hogy ne lehessen felismerni a hasonlóságot, de kivételesen szerettem volna jobban megvariálni, mint szoktam. Színben csak minimálisan különbözik, de a kivitelezés és a felhasznált eszközök akarva-akaratlanul módosítva lettek. A virágok megfestésével nem akartam pepecselni, ha már van szép matricám, miért ne használnám azt? Bár azt hiszem, legközelebb maradok a világos alapnál, ha erről a matricáról lesz szó, szerintem azon sokkal szebben mutat. De legalább most sikerült rendeltetésszerűen használnom, és fóliaragasztó nélkül felvinnem! A csíkok viszont, hogy is mondjam.. igencsak kurtára sikerültek. Le kellene szoknom arról, hogy utolsó napra hagyom a kivitelezést, ugyanis sajnos hajlamos vagyok összecsapni a munkát.


❤❤❤❤
essence Show your feet (29) mint cream
Lovely Classic Nr. 25
Virágos körömmatrica
Rimmel 5in1 alap- és fedőlakk

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

23 megjegyzés

  1. Jajj, ez nagyon szép :O Imádom a manikűrjeidet :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Szerintem ezen a színen is jól mutatnak a kis rózsák. :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szép lett, ez a kedvenc manikűröm Tőled :)

    VálaszTörlés
  4. fantasztikus az összhatás! nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik, és szerintem a csíkokkal sincs semmi baj, éppen ettől különleges! :) A rózsás matrica is nagyon cuki, olyan, mintha mini-szalvétatechnikát alkalmaztál volna a körmeiden :D

    VálaszTörlés
  6. meseszép :d imádom ezt a színt :) nekem tetszik hogy nem tökéletesek a vonalak :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon édes lett! :3 Iszonyat jó ez a rózsás csíkos minta. :)

    VálaszTörlés
  8. Ez az alkotásod is csodás lett, Nálad garantáltan szép manikat lehet mindig látni :-) Az eredeti is csodás, de nekem a Te verziód még jobban bejön :-)

    VálaszTörlés