eBay rendelés #3

by - június 10, 2014
Ismét összegyűlt pár dolog, amit az utóbbi időben rendeltem eBay-ről. Persze nincs megállás, habár most nincs semmi úton, van pár kiszemeltem. Na jó, egy csodás statement nyakláncot már rég megrendeltem volna, de rajtam kívülálló okok miatt sajnos eddig még nem jött össze (ugye nekem nincs paypal fiókom..). Ezért úgy gondoltam, addig is megmutatom nektek ezt a pár szerzeményt. (Hehe, a legtöbb kép még régebben lett megszerkesztve, így azokon a régi 'Wish for beauty' felirat látható.)

Bajszos fehér óra (innen)
$6.29 ~ 1350ft

Nagy szükségem volt egy hétköznapi órára, amit a basic outfit-ekhez is fel tudok venni, ugyanis eddig csak egy elegáns karperecem volt. Végül erre a hosszú szíjas, bajszos karórára esett a választásom, természetesen fehér színben, mert az mindenhez passzol (és remekül is koszolódik, bár szerencsére eddig még nem látszik meg rajta semmi). Egyelőre remekül működik, nagyon tetszik is, egyedüli 'hibájaként' azt említeném meg, hogy hiába van rajta annyi lyuk, nekem a legkisebbre állítva is még kicsit mozgolódik a csuklómon és könnyen elfordul. Szerencsére ez könnyen orvosolható, úgyhogy csináltattam rá egy plusz lyukat, hogy még szorosabbra lehessen venni.


Fekete háromszöges nyaklánc (innen)
US $2.61 ~ 615ft

Ezt a nyakláncot anyumnak rendeltem születésnapjára, ugyanis mesélte, hogy egyszer kölcsönkérte az enyémet és én nem adtam oda neki - nagyon elszégyelltem magam, bár komolyan mondom, egyáltalán nem emlékszek a szituációra. Így gondoltam biztos örülne egy hasonlónak, ami még nőiesebb/felnőttesebb. Szerencsére nagyon tetszett neki :) Magát a láncot meg kellett rövidítenem, hogy ne legyen hosszú, de ezt már a sajátommal is eljátszottam anno.


Ujjpercgyűrűszett (innen)
AU $1.25 ~ 260ft

Kicsit nehezen adtam rá a fejem ennek a szettnek a megrendelésére, mivel viszonylag vékonyak az ujjaim, féltem, sima gyűrűnek lesznek csak jók. Szerencsére kellemesen csalódtam a méretben, sőt így is van közte olyan, ami nekem is a kisujjam ujjpercére jó csak. Nagyon megszerettem ezt az ékszertípust és olyan jó, hogy rengetegféleképpen lehet variálni őket.


EcoTools ecsetkészlet (innen)
AU $5.28 ~ 1160ft

Az előző készletemen felbuzdulva rendeltem meg ezt. Szükségem volt egy púderecsetre, egyre a highligterhez és egy satírozóecsetet is venni akartam már, így ez a szett tökéletesnek bizonyult ebből a szempontból. Picit a méretén lepődtem meg, sokkal rövidebbek, mint a múltkori szettben lévők, de ez használt közben nem zavaró.


Geneva fehér köves óra (innen)
US $2.30 ~ 530ft

Még tavaly nyár végén szemezgettem a Geneva szilikon karórákkal, de úgy gondoltam, ősszel nem használnám ki, ezért akkor lemondtam róla - igazából ez úgy függött össze nálam, hogy inkább sportosabb szereléshez, biciklizéshez szerettem volna beszerezni. Szinte hihetetlen, de azóta már eltelt kilenc hónap, beköszöntött a jó idő, szóval végül megrendeltem ezt a köves darabot, mindössze 530ft-ért. Az első óra után nagyon féltem, hogy ez is nagy lesz a vékony csuklómra, mert ennél már az új lyuk fúrása nem megoldható, de szerencsére pont jó, úgyhogy megnyugodtam. Nagyon tetszik, szóval remélem sokáig bírni fogja, akkor töretlen lesz szerelmünk.


Ti szoktatok eBay-ről rendelni?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem az eBay-t. Rengeteg cuccom onnan van: összes iPhone tokom, sminkecseteim (nagyon jó minőségűek, mindegyik Sigma dupe), apróságok (fülbevaló tartó, körmös cuccok), most is nézegetek ecseteket amúgy, Real Techniques dupe-kat. Én mondjuk tudatosan választottam az eBay-t, mert még Ázsia Centerben is drágában adnak pár dolgot, illetve nekem semmi bajom nincs a várakozással, és 3 éve rendelgetek, minden megérkezett eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy Real Techniques dupe (alapozóecset) nekem is tervben van, épp ideje lennem azt is beszerezni :) Én főleg az ékszereket keresem tudatosan, arra nem tudnék ezreket kiadni egy üzletben, amikor tudom, hogy e-bayen találok ötödannyiért hasonlót.

      Törlés
  2. Szuper kis dolgokat rendeltél, minden tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Wii olyan gyűrűk nekem is kellenek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá hajrá :3 Most itt találtam meg, még jobb áron, mint amennyiért én vettem:
      http://www.ebay.com/itm/TI-AU-7PCS-Set-Gold-Skull-Stack-Plain-Cute-Above-Knuckle-Ring-Band-Midi-Rings-/261480001642?pt=AU_FashionJewellery&hash=item3ce16c306a

      Törlés
  4. Szuper dolgok és az első óra, a nyaklánc és a gyűrűk a kedvenceim. :) A gyűrű szettet én is megrendeltem, de sajnos kimaradt a csomagomból. :( Nagyon sajnáltam, mert nagyon vártam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óó, hogy hogy kimaradt a csomagból? :(

      Törlés
    2. Rendeltem két nyakláncot megezt a szettet, és csak a két nyaklánc érkezett meg a csomagban... Azt írta az eladó, hogy biztos kihagyta a kollégája csomagolásnál...

      Törlés
    3. Pff.. ez gáz. Mondjuk én mindig csak egy dolgot rendelek egyszerre (legalábbis eddig így volt), érdekes lenne, ha kimaradna 'valami' a csomagból.. :D

      Törlés