Colourful nail art challenge #8 Black & white

by - június 21, 2014
Annyi elképzelésem volt a mai napra, sok-sok motívum és minta, csak valahogy mindegyikhez jó lett volna legalább egy színt felhasználni a fekete és fehér mellett. Rengeteg inspirációs képet nézegettem és töltöttem is le, de egyik sem volt az igazi, nem éreztem azt, hogy most ehhez lenne hangulatom. Aztán, mint már oly sokszor, az utolsó pillanatban pattant ki a fejemből az alábbi manikűr, ami egy csepp kézügyességet sem igényel, csak egy fekete és egy fehér körömlakkot, valamint egy felületet, ahol lehet őket kevergetni. Ugyanis átmenetet festettem, a fehértől kiindulva a feketéig egyre sötétedő szürkéket kevertem ki.


A teljes összhang érdekében mindegyik körmöm végére egy kicsi kerek szegecs került. Egyébként úgy vettem észre, a fekete lakk teljesen besűrűsödött, nagyon nyúlóssá vált, ezért nehéz volt vele dolgozni és az összekeverés se mindig sikerült túl jól. Arról már nem is beszélve, hogy felkenni milyen nehéz volt, a végén pedig valahol buborékos is lett. Nem mondom, hogy nem tetszik, csak sokkal szebbre is sikerülhetett volna (meg persze a képeken nem mutat olyan jól). Színes lakkal már évek óta tervben van egy ilyen manikűr, most pedig végre kipróbáltam ezt is!

❤❤❤❤
Lora Nr 57
Lovely Classic Nr. 25
Kerek díszítőszegecs
Lovely Nail hardener for weak nails 

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

13 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem meg pont az tetszik benne ,hogy nem olyan egyenletes és hibátlan a felszíne :)

    VálaszTörlés
  3. Még sosem próbáltam mixelni a fehéret és a feketét, érdekes, hogy ilyen acélkék beütésű szürkék lettek belőlük, nem is gondoltam volna! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki! Tök jó, hogy te keverted ki a szürkéket hozzá :) Kíváncsi vagyok nagyon a színes lakkos verzióra is :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki, jól illenek a hozzá a szegecsek :))

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon szépséges :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett, imádom az ilyen színátmenetet. :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm! Aranyosak vagytok, hogy még ez a bénaság is tetszik nektek :* :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem is tetszik. Ez a kép jut róla eszembe: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/29539_233046130153081_106529132_n.jpg :D

    VálaszTörlés