Colourful nail art challenge #7 Neon colours

by - június 28, 2014
Hivatalosan vége a Colourful nail art challenge-nek, de most a számomra legkedvesebb, tőlem elmaradt 'neon színek' következnének. Mivel ennyire közel áll hozzám ez a színvilág, pont ezért nem akartam egy gyorsan összecsapott manikűrrel előállni. Sajnos a vizsgák sűrűsége miatt időm sem volt, hogy ezzel pepecseljek. Pontosabban én megpróbáltam, de mikor harmadjára mostam le a manikűrt, inkább feladtam (mint egy ideggombóc) és megpróbáltam a tanulásra koncentrálni. Semmiképp sem szerettem volna kimaradni belőle és most végre volt időm pótolni.


Ki hitte volna, hogy erre a témára a jól bevált Moyra neon pinket fogom választani? :) De ez a manikűr már az új üvegcsével készült, mivel a héten újravásároltam a lakkot. Szóval most már hivatalosan is kinevezem a kedvenc lakkomnak, pláne így nyáron. Szinte hihetetlen, mennyire híg az állaga, teljesen elfeledkeztem róla, milyen is új/fénykorában. Bár besűrűsödve sem volt vészes, de így az igazi. Még mindig megdöbbenek, mennyire vibrál ez az árnyalat, egyszerűen nem tudok betelni vele. Persze ez (tipikusan) a fényképeken keresztül nem érzékelhető annyira.

Szerettem volna, ha mindenképp ezen maradna a hangsúly. Ezért egy nagyon finom rózsaszínnel és feketével kombináltam. Az ötlet gyorsan jött, hogy valamelyik Pet'la Plate mintával dobjam fel. Sajnos (ahogy azt a fekete-fehér témánál már említettem), a fekete lakkom annyira besűrűsödött, hogy már nyomdázáshoz sem az igazi. Nagyon nyúlós lett, ezért nem sikerült szépre a minta, szóval sokat bosszankodtam a bénázás miatt, de végül csak elkészült.. picit ferde is lett, de ez legyen a legnagyobb baja. Ezek után remélem megértitek, hogy fedőlakkot már nem is mertem használni, nehogy elkenje a nyomdázást. Sajnos ezzel a manikűrrel sem vagyok maradéktalanul elégedett, de most már tényleg nem akartam tovább húzni-halasztani a dolgot.


❤❤❤❤
Moyra 64
Max Factor (30) Sugar pink
Lora 57
Pet'la Plate lemez - Wishes

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. Nagyon szuper ez a szín, egyik kedvencem! :)

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett! *-* ez a viktoriánus minta nagyon szép, még a sűrű lakk ellenére is. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik! :)
    A Moyra lakk pedig nekem is a nyár kedvence. :) Most is azt viselem:
    http://egyszerukormok.blogspot.hu/2014/06/nyarindito-neon-manikur.html

    VálaszTörlés
  4. Szupi ez a minta ezekkel a színekkel :)

    VálaszTörlés