Colourful nail art challenge #6 From red to yellow

by - június 07, 2014
Ennél a színcsoportnál/skálánál egyáltalán nem éreztem, hogy megszállna az ihlet, sőt ami azt illeti, messze elkerült. Az utolsó pillanatban fogant meg a fejemben az alábbi manikűr, ami kreativitásból majdhogynem nulla, de most tényleg csak ennyit tudtam kipréselni magamból - kihagyni meg semmiképp nem szerettem volna a kihívást. Azért remélem ez a vérszegény manikűr is elnyeri majd valakinek a tetszését :)


Sajnos nincs citromsárga lakkom, sem olyan igazi piros, pedig ezt a kettőt most nagyon szívesen használtam volna. Ezt a sütőtök narancssárga Avon lakkot is barátnőmtől örököltem meg nemrég. Viszont korántsem unalmas, gyönyörű arany pelyhecskék úszkálnak benne, úgyhogy egy arany homoklakkot választottam mellé, valamint arany díszítőszegecset, ami némiképp feldobja az egyszerű manikűrt. Gondolom az erős napfény hatására, de a képen picit neonosnak tűnik a narancs, pedig nem az, tényleg a sütőtökhöz tudom leginkább hasonlítani.


❤❤❤❤
Avon Nailwear Pro+ 357
Lovely Snow Dust Nr. 1
Csillagos díszítőszegecs

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

13 megjegyzés

  1. Ez a lakk annyira jó, olyan cukorkás. :D

    VálaszTörlés
  2. Csodás, ezek a csillagok meg feldobják a manikűrt!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki :) És végülis a narancs félúton van a piros és a sárga között :D

    VálaszTörlés
  4. nekem se igazán volt ötletem sajnos, viszont a te manid nagyon tetszik. olyan egyszerű, de nagyszerű fajta szerintem :)

    VálaszTörlés
  5. szerintem nagyon jó lett :) Pedig nem is szeretem a narancssárgát :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon jó lett! Az Avon lakk színe csodás:)

    VálaszTörlés
  7. Nem rajongok a naransárgáért de ez szép :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen :) Hogy őszinte legyek, én sem vagyok kimondottan az a 'narancssárga körömlakk' típusú lány, de ez az arany pelyhek miatt különösképp tetszik :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett! Úgy látom nagyon egy rugóra jár az agyunk mostanában... :D Más témában (Sailor Moon merkúr tündér) én is hasonlót hoztam össze nemrég. :D

    VálaszTörlés