Lovely Classic Nr. 25 Körömlakk

by - július 17, 2013
Az előző fehér lakkom is a Lovely állványról került ki, azzal meg voltam elégedve, csak már teljesen a végét járja, így hát bizalommal fordultam ismét ehhez a drogériás márkához. Meg hát az is sokat nyomott a latba, hogy akciós volt és amúgy is kíváncsi voltam az új szortimentre :)


A lakkok külseje igen nagy változáson ment keresztül, a formula is gondolom változhatott valamelyest. Nekem személy szerint ezek az üvegcsék sokkal jobban tetszenek és jóval stabilabbak is (az előző, lapos üveg nálam használat közben dőlt-borult). Az ecsete könnyen használható, a körömágybőrnél is szépen lehet vele festeni, valamint elég festéket vesz fel egyszerre. A lakk állaga szerintem megfelelő, nem túl ragacsos, inkább a hígabb kategóriába tartozik, bár a második rétegnél már kicsit nehezebben kezelhető és nem könnyű vékony réteget felvinni. De így összességében a fedés szempontjából elég a két réteg.

Egyedül a száradásával nem vagyok kibékülve, ugyanis a második réteg már nagyon lassan szárad és órákkal később is vigyázni kell vele. Nem deformálódik, de egy éles tárggyal könnyen kárt tehetünk benne. A tartósságával is kifejezetten elégedett vagyok, önmagában is szuperül teljesített (3-4 nap), de alap és fedőlakkal majdnem egy hetet is kibírt. A színe, ahogy azt már sokan emlegették, nem a hibajavító fehér, hanem annál sokkal lágyabb, tejszerűbb - számomra tökéletesen megfelel (a képeken fedőlakk nélkül láthatjátok). Összességében teljesen megéri az árát, akciósan 336ft-ért jutottam hozzá a 8ml lakkhoz. Teljes áron sem egy nagy összeg, de elég sűrűn szoktak lenni ezek a Lovely akciók.


Ti próbáltátok már az új Lovely lakkokat?

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. gyönyörű, nagyon szép ez a lakk a körmeiden :)

    VálaszTörlés
  2. Úú ez gyönyörű és elegáns :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szépek a körmeid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :$ bár most éppen megint levágtam őket, de szerencsére gyorsan nőnek :3

      Törlés
  4. Köszönöm lányok, örülök, hogy nektek is tetszik ez a lakk! :)

    VálaszTörlés
  5. Nincs is fehér lakkom!!:) (ezt most esett le)
    Ha két rétegben ilyen szépen fed, nekem is kell!!

    VálaszTörlés