Elhasználtam, elfogytak #8

by - július 31, 2013
Pontosan két hónapja volt az előző ilyen bejegyzés, szerencsére legalább ezt az egy rovatot tudom általában időben posztolni. (Hogy őszinte legyek majdnem elfelejtettem, már megírtam egy tesztes bejegyzést, amikor reggel beugrott, hogy ezzel az elhasznált termékes poszttal kell ma előállnom - ennek köszönhető ez a 'fantasztikus' minőségű kép is.)


Labello Fruity Shine Pink Guava: Ő már nagyon régóta megvan, egy időben valamiért elfelejtkeztem róla. Kellemes az illata és szép árnyalatot ad az ajkaknak, de ennyi a nagy tudása.

Avon Kétfázisú Sminklemosó: A hatásával rendkívül elégedett vagyok, szépen leszedi a sminket és a szememet sem csípi. Akciós áron nagyon megéri beszerezni, de mivel nem vagyok hajlandó megfizetni a teljes árát, ezért most más alternatívát próbálok ki.

Alverde Clear Iszapos Arclemosó Tonik: Hosszas mérlegelés után harmadjára is újravettem, miután kiürült a flakon, ugyanis egyáltalán nem szárítja a bőröm, miközben szépen tisztítja azt. Én az illatát is szeretem.

Isana Körömlakklemosó: Körömlakklemosók terén nem igazán kísérletezek, mióta kipróbáltam, csak őt használom. Kiváló minőség megfelelő áron, és számomra még az illata is sokkal kellemesebb, mint a legtöbb lemosónak. Ez a nagy kiszerelés elég sokáig bírja, természetesen már újra is vásároltam.

Gliss Kur Oil Nutritive Express Hajregeneráló Balzsam: Ezt még másfél éve szereztem be (a második flakonnal, előtte egyet már elhasználtam), de hamar megbántam, hogy újravettem. Szerintem a szálkásodáson nem segít, a kifésülést esetleg könnyíti, de mióta áttértem a szilikonmentes termékekre, a fiókomban áll. Ettől a pár csepptől már épp ideje megszabadulnom.

Avon Gránátalmás Testpermet: Eleinte nagyon kedveltem ezt az illatot, aztán valamiért már nem tetszett annyira, így csak edésekre használtam, ott viszont igencsak jól teljesített.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Az Avon kétfázisú sminklemosója most akciós az Avon katalógusban, 1320 Ft helyett csak 449 Ft! :) Ezen kívül a gránátalmás testpermetet használom, nagyon szeretem, az illatát is, és azt is hogy jól fel lehet frissülni tőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen láttam én is, de köszönöm, hogy szólsz :) Ha nem lenne majdnem tele a jelenlegi sminklemosóm, ami 100ml-es, tuti rendelnék egyből, de így most felesleges lenne :3

      Törlés
  2. Én szerettem a gránátalmás permetet, most a barackos shea vajasat használom :) Ebben a hőségben parfümöt nem tudok elviselni magamon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én idén nyáron nem rendeltem újat, a dinnyéset és az epres-fehér csokisomat fogyasztom jelenleg :)

      Törlés
  3. Alverde tonik nálam is piszok nagy szerelem lett! Én még csak a második flakonnal fogyasztom belőle. Megvettem az arclemosóját is, az tényleg iszonyat büdös, de szintén jól teljesít! (Ennek én is imádom az illatát. :))

    VálaszTörlés