Zsákmányolás - Ruha

by - május 09, 2013
Az utóbbi két hónapban vásárolt ruhaneműk mindegyike kívánságlistás volt most, vagy a közelmúltban - csak nem sikerült eddig valamiért beszereznem. Általában ha konkrétan elindulok például nadrágot vagy felsőt nézni, úgyse találok megfelelőt, de így, keresgélés nélkül fel-felbukkannak :)


Farmernadrág (kínai): Nadrággal már hónapok óta bajban vagyok, egyszerűen sehol nem találok hozzám méretben passzolót. Aztán jött a gondolat, hogy a kínaiakban régen sosem volt ilyen gondom, így jutottam hozzá egy sima, egyszínű, répaszárú farmerhez, aminek ráadásul cipzár van az alján, így sokkal könnyebb levenni (haha általában mindig kifordítva kell lerángatnom őket magamról), nem nyúlik ki és nem bénázok minden alkalommal. Maga a farmer egy rugalmasabb anyag, hihetetlen kényelmes.

Szegecses táska (butik: BlueRags Divat): Egy kisebb, nem túl hétköznapi táska is már régóta kívánságlistás, ebbe pedig azonnal beleszerettem. Két pánt járt hozzá, egy kézi és egy vállpánt. Színházba, vagy hasonló helyekre tökéletes lesz egy hasonló színű cipővel :)

Melltartótopp (butik: Zéró): Kivágottabb, lengébb felsőkhöz szerettem volna egy fekete fehérneműtoppot. Ez nagyon megtetszett a kis strasszkövecskéivel, amik picit feldobják és így nem kelt olyan hatást, mintha a melltartóm lógna ki. Azt hiszem, más színben is be kell még szereznem, annyira megszerettem!


Farmerkabát (butik - Dimensio): Már egy éve nagyon szeretnék egy rövidebb fazonú farmerkabátot, de hosszú keresgélések után teljesen letettem róla. Ebbe teljesen véletlenül botlottam bele (már miért is ne) március elején. Imádom ezt a fazont, szinte bármivel fel lehet venni. Az szerintem mindent elárul, hogy azóta a hűvösebb reggeleken szinte csak ezt vagyok hajlandó magamra kapni.

Sportcipő (Skála): (Elnézést, de kicsit már megviselt.) A spórolási időszakban nem akartam beruházni egy drágább sportcipőre (pedig szemezgettem ám én is a Nike cipőkkel), de az előzőnek kezdett szétmenni a talpa, így mindenképp szükségem volt egy újra. Sok helyen körbenéztem, végül e mellett a neon pink-fekete/szürke cipő mellett döntöttem, amivel teljes mértékben elégedett vagyok, ugyanis igen kényelmes és megfelel arra, amire nekem kell.


Ujjatlan pólók (New Yorker): Már igazán szükségem volt új edzőpólóra is. Az ilyen fazonúakat kedvelem, hátul és hónaljban is 'erősebb kivágásúak', így sehol nem nyom vagy zavar (az anyaga nagyrészt pamut, ez a első, amit megnézek, ha edzésre keresek felsőt).

Fekete felső (F&F): Elég kevés fekete felsőm van (tulajdonképpen csak egy volt), így nem sokat vacilláltam, hogy megvegyem e ezt az egyszerű, de mégis kicsit elegánsabb kialakítású ujjatlan felsőt.

Fehér mintás póló (New Yorker): Nem sűrűn történik velem ilyen, de ezt a kirakatban szúrtam ki. Nagyon tetszik a mintája és hogy laza, nem az a passzos fajta.

Csipkés felső (butik: BlueRags Divat): Nah ebből először pont nem a feketét, hanem egy menta színűt néztem ki, de valamiért az nem mutatott rajtam jól, ezért döntöttem e mellett. Olyan kis szép a hátán az a csipkeanyagból készült pillangó az apró gyöngyökkel, az elején lévő zseb pedig nagyon feldobja az egészet. Ez is inkább lengébb, úgy tűnik, most ezekhez húz a szívem.

Ti mennyire frissítettétek fel tavaszra a gardróbotokat?

You May Also Like

17 megjegyzés

  1. Nagyon jó kis zsákmányok :) Fel is iratkoztam, és követlek BLOGLOVIN'-on is. Nyereményjáték van a blogomon, jelentkezz! :) http:// divat-mania.blogspot.hu/2013/05/firmoo -nyereményjáték-firmoo-giveaway.html

    VálaszTörlés
  2. A NewYorkeres pólóról nem akarsz egy olyan képet feltenni, amin látszik a minta is? :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már fel is tettem a blog facebook oldalára :)
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455286601223792&set=a.432583896827396.1073741830.432515500167569&type=1

      Törlés
  3. Egy farmerkabátra ezer éve vadászok, de csak nem jön össze, de egy H&M-es re sajnálok pl 10e Ft-ot. Futócipőt tavasszal szereztem be. Nem éppen egy Free Run, hanem egy olcsóbb Nike, de nekem tökéletesen megfelel. A New Yorker-es felső pedig nagyon-nagyon tetszik! Szupi dolgokat vettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem volt szívem kiadni egy farmerkabátért annyit, de ezt 3700ft-ért mindenképp el kellett hoznom :)

      Törlés
  4. A tatyó nagyon jó! =) Tetszenek a szegecsek rajta, meg úgy az egész. =)
    Na hát ezt a szót sem ismertem eddig, hogy melltartótopp, de a gugli segített... :D Én ezt "sportmelltartónak" hívom. :D Ma is okosabb lettem.
    Azon a fehér felsőn egy szarvas állat koponyája van? :D nagyon jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A melltartótopp névnél jobb nem jutott eszembe :D Nekem ez még nem a sportmelltartó kategória, mert tényleg csak arra jó, hogy takarjon :)

      Törlés
    2. :D Hát én is a pántos verzióra gondoltam nem a pánt nélkülire, mint amilyen ez szerintem. Mondjuk nekem amekkora van azt bőven megtartja ez a kis pántos melltartó topp sportolás közben is... :D (Meg hát amennyit sportolok... -.-' Én "turbózásra" szoktam használni rendes melltartó fülé kivágott felsőknél. :D Kicsit összenyom, kiemel, és máris kész a szuper dekoltázs. :D

      Törlés
    3. Ami a képen van, az pánt nélküli :) De most vettem egy sportmelltartót is, bár igazából nekem se sok mindent kell tartania.. :D

      Törlés
  5. Az esetek nagy részében én (is) kínai(k)ban találok megfelelő méretű, és anyagú farmereket :)

    VálaszTörlés
  6. Hát, mit ne mondjak... én holnap kapok fizut. :DDDDD
    Úristen, annyi mindent kell vennem.
    Jópofa am a cipő, most én is nagy cipővadászatban vagyok, csak nekem tényleg komolyabb kell, ezért néztem nike-t, de majd még megálmodom. :)

    VálaszTörlés
  7. a zsebes fekete felső a sport cipő és a táska nagyon tetszik :) menyibe került a táska egyébként? :)

    VálaszTörlés
  8. A szegecses kis táska nagyon tetszik, a melltartótoppal pedig szuper ötletet adtál. A kivágottabb felsőkkel én is mindig gondban vagyok, főleg, hogy mostanában engem is a lengébb fazonok vonzanak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, legalább hasznos volt a bejegyzés :)

      Törlés