Zsákmányolás - Drogériás termékek

by - május 07, 2013
Nem tudom, feltűnt e nektek, de az előző két hónapban nem volt haul poszt. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem vásároltam, csak inkább részletekben, valamint eléggé vissza kellett fognom magam, mert akkor még nem volt hír/eredmény a művészeti ösztöndíjról. Nem szoktam ennyire összegyűjteni a dolgokat, de lehet át fogok állni erre a rendszerre havi lebontásban. Most a márciusi-áprilisi szerzeményeket mutatnám meg két részletben, a drogériás termékekkel kezdve.


Balea Macaron Csokis-Fügés tusfürdő: Szerintem nincs olyan blogger, aki ne ismerné ezeket a limitált kiadású Balea tusfürdőket. Igazából már télen is szagolgattam őket, akkor nagyon nem erre az illatkombinációra vágytam, de márciusban újra megszaglásztam és kérdés nélkül a kosaramban landolt. Áprilisban aztán még egyet vettem utánpótlásnak :)

Balea Színezett hidratáló krém: Az essence színezett hidratálóm eléggé fogyóban van, ami igazából nagyon bevált, de most szerettem volna olyat, ami nem tartalmaz szilikont, sem parabént. Ezt a DM akciója keretén belül (25% kedvezmény női arcápolási termékekre és 15% végösszegi kupon) sikerült beszereznem  637ft-ért. A színe elég zsákbamacska, ugyanis egy darab teszter sincs, így csak reménykedni tudok, hogy passzolni fog az árnyalat a bőrömhöz.

essence like a girls' night out parfüm: Nagyon kellemes az illata, de róla lesz hamarosan teszt :)

Isana Mangó-Guava ajakápoló: Szintén akciós volt és már a végét járta a táskámban lévő Labello, így szükségem volt valami újra. Ennyi pénzért (219ft) pedig még ha nem is válik be, akkor sem fogom a fejem fogni. Az illata nagyon kellemes, igazi gyümölcsös.

Sundance Karotinos napozóspray (SPF15): Ahogy jön a jó idő, azonnal kiülök tanulni a napra - kellemeset a hasznossal, ráadásul jobban fog az agyam is. Viszont már április közepén olyan erős volt az UV sugárzás, hogy picit megégett a bőröm. Szerettem volna egy új, mindenképp normálisabb összetevőjű naptejet. Sokáig keresgéltem, aztán teljesen véletlenül találtam rá a DM saját márkás Sundance napozótermékeire. Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve.

X-epil gyantázás utáni törlőkendő Aloe verával: A hideg gyantacsíkokhoz csupán két ilyen törlőkendő jár, ami nekem nem elég egy dobozhoz, de szerencsére külön is kaphatók, így nem okoz gondot pluszban pár darabot venni. Általában kettesével veszem őket (most sem volt másképp, csak már elhasználtam egyet).

Lora körömlakk (57): Thimmykénél úgy olvastam, a Lora lakkok jók nyomdázáshoz és amúgy is kezdi megadni magát az essence fekete lakkom, ezért ismét egy olcsóbb alternatívát kerestem.

NYC Matte me crazy Top coat: A Rossmannban akciósak voltak a NYC lakkok, egy mattító fedőlakk pedig már egy ideje tervben van és ez szimpatikusnak tűnt a tesztek alapján.

Körömdíszítő csillámok: Egy kis illatszeres boltban szoktam ezeket venni. Keverve már láthattátok is a glitteres manikűrnél.

Egy-két dolgot már a blog facebook oldalán is megmutattam, ha például akciós volt, hogy időben értesüljetek róla. Természetesen megpróbálok a legtöbb dologról minél hamarabb tesztet hozni, de semmiképp nem szeretnék elhamarkodottan dönteni, így egy kis időbe telik majd. Ráadásul van olyan termék is, amit még ki se bontottam (például a színezett hidratáló, amíg el nem fogy az előző, nem szeretném feleslegesen kinyitni).

Ti mit vásároltatok mostanában? Valamelyik megvan ezek közül?

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. Kíváncsi leszek az illatra :) írsz majd a színezett hidratálóról is?

    VálaszTörlés
  2. A színezett hidratáló engem is érdekelne, sokat gondolkoztam rajta hogy megveszem, de maradtam az Essence-nél.
    Mellesleg nekem megvan az NYC mattító fedőlakkja, és nagyon imádom :) Elég tartós és szerintem gyorsan szárad.

    VálaszTörlés
  3. Természetesen írok arról is, amint egy kicsit már 'kitapasztaltam'. De az essence színezett hidratálóm valahogy nem akar elfogyni, pedig azt hittem, már 2 hónapja az utolsó adagokat préselem ki belőle :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel nem vagy egyedül.. Egy hónappal ezelőtt elrohantam a Müllerbe mert már úgy kellett kinyomkodnom a tubusból a krémet, féltem hogy elfogy. Csak annyi, hogy még azóta is azt használom. De ha jól olvasom a kommented, te ezt már 2 hónapja csinálod, tehát még van egy hónapom. :DDDD

      Törlés
    2. Mondjuk nem használom minden nap, de mostanában volt, hogy több nyomódott ki a kelleténél. Valahogy nem akar elfogyni, amit ugyan nem bánok, csak meglepő :D

      Törlés
  4. A mattító fedőlakk nekem is meg van és nagyon jól működik :)
    A Balea arckrémre majd kíváncsi lennék, ha már elkezded használni és tudsz róla véleményt írni, akkor én szívesen fogom olvasni :)
    Mennyibe került a naptej? Korábban Nivea karotinos volt nekem, amit nagyon szerettem, sokat segített, hogy karotin van benne, nehezen barnulok, de ez segített a helyzeten :)
    Nekem a Balea tusfürdőkről nagyon rossz a véleményem :S az állaguk se jó, én azt szeretem ha krémes, de ezek nem azok + már törölközés után nem érzem az illatát, csak fürdővízbe szoktam nyomni, amikor habos fürcsire vágyom, akkor mindegy mit nyomok bele csak legyen jó sok hab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A naptej 1300ft, de van SPF7-es (szerintem ez azért kevés lenne) szintén karotinos, az talán 1000ft alatt van. Érdemes szétnézni a Sundance termékei között, engem nagyon meglepett, hogy ilyen árban vannak (majdnem harmad annyi, mint a Nivea), de hát DM saját márka, ehhez hűen pedig a minőségével is nagyon meg vagyok elégedve vele :)
      A Balea tusfürdőket télen én sem igazán szeretem, akkor nekem is a jó krémesek kellenek, de melegben már ezekkel jobban szeretek zuhanyozni :3

      Törlés
  5. feltettelek a kedvenc blogaim közéé:) http://doodlefrommirella.blogspot.hu/

    VálaszTörlés