eBay-es táska - rossz tapasztalat

by - május 16, 2013
Februárban bemutattam, hogy miket rendeltem eBayről, akkor már láthattátok ezt a fekete táskát, aminek a rendelését elég sokáig halogattam. Hogy őszinte legyek, húzhattam volna tovább is..

A méret, a fazon, a szín, minden olyan tökéletesnek tűnt. Nagyon megtetszett képeken, élőben is oda voltam érte, alig vártam, hogy kipróbáljam. Egy olyan napon avattam fel, amikor edzőcuccot is magammal kellett vinnem, belefért a ruha, a sportcipő és még egy A4es mappa is. Örültem, hogy nem kell külön szatyrot kézben cipelnem, egyszerűen csak a vállamra 'dobtam' a táskát és kész. Aztán délután hirtelen megadta magát a vállpánt egyik akasztója, a varrás elengedett és (egy bolt közepén) a táska a földön landolt. Nagyon bosszankodtam, alig akartam elhinni, hogy alig egy fél napot bírt. Gyorsan felkaptam alkarra, még szerencse, hogy ilyen pántja is van. A következő pár alkalommal is így hordtam (a megoldás közben megszületett, csak nem vettem még hozzá alapanyagot), de 4-5 nap után arra lettem figyelmes, hogy ez a pánt is kezdi megadni magát, mégpedig két különböző módon: az egyiknél maga az anyag repedt meg és kezdett szakadni, a másiknál pedig a varrás mintha perforálta volna a pántot és mint egy könnyen letéphető papír, kezdett szétválni. Itt már tényleg besokalltam, alig volt pár hetes a táska, ráadásul csak heti 1-2 alkalommal használtam és még csak visszavinni se tudom, hogy minőségtelen.


Aztán végre vettem fekete bőrszálat és hozzávarrtam a táskához a vállpántot, egy ideje már így hordom és érdekes módon bírja is. Bár attól félek, így a cipzár fog hamar szétmenni, mivel csak azon keresztül sikerült odavarrnom. Ráadásul még egy helyen, a táska közepén is meg van törve az anyag, szóval nem lesz túl hosszú életű. Hiába tetszik benne minden, ha ennyire nem bírja a hétköznapi használatot. A minősége miatt így összességében totál csalódás ez a táska.

Ti jártatok már hasonlóan eBay-es termékkel, esetleg táskával?

You May Also Like

12 megjegyzés

  1. Szia!

    Teljesen ugyanígy jártam egy ebayes fekete táskával... októberben rendeltem, és mostanra már leszakadt róla nem tudom hány pánt, leesett a cipzár, szörnyű állapotban van...

    Ebayről táskát soha többet, azt hiszem :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem is meg van ez a táska, és ugyanígy szakadt el nekem is. Én cipésszel varrattam meg, így bírja de őszintén szólva azóta nem szívesen hordom, max akkor ha nem sok cuccot kell vinnem, de egy ekkora táskának pont az lenne a lényege, hogy pakolós... Kár érte :S

    VálaszTörlés
  3. Azért egy ilyentől elvárná az ember, hogy sokáig bírja. A kínaiban vásárolt agyon kínzott táskám is bírja már több, mint egy éve...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a sulis táskám kínai, és általában 3-4 kilós cucc van benne, de szinte semmi baja. Egy-két helyen megkopott, de ennyi. :) Már 3 és fél éve ezt használom. (:

      Törlés
  4. Pedig olyan jól néz ki..
    Amúgy nálam eddig egy táska sem volt annyira hosszú életű. Sajnos a sulis cuccom nehéz, így a bőrtáskám is szétszakadt kevesebb mint egy tanév alatt. Ilyen okokból nem is rendelnék drágább dolgot e-bay-ről, de azért még mindig van 1-2 táska, ami nagyon tetszik, nálunk boltokban nem igazán kapható és még olcsó is.

    VálaszTörlés
  5. :O Nekem ugyanilyen táskám van e-bayről és nagyon jól bírja. Sajnálom,hogy te így jártál vele:/

    VálaszTörlés
  6. :S Uhh hát ez nagyon gáz, szegény :(

    VálaszTörlés
  7. Oh, de bosszantó, nagyon sajnálom. :/ Én eddig csak egy fotós táskát rendeltem ebay-ről, féltem is tőle rendesen, de szerencsére jól bírja a strapát.

    VálaszTörlés
  8. Ó de rossz. =( Én egyszer egy ajándékba kapott táskával jártam úgy, hogy a bőr felső színes rétege elkezdett felválni darabokban pár felvétel után, ahol "megtört" a táska... :S Néhány hét, 1-2 hónap alatt tönkrement és dobhattam ki. Pedig oda voltam érte. =(

    VálaszTörlés
  9. én rendeltem egy infinity szimbólumos karkötőt. jól is nézett ki, de két hét után kezdett róla lekopni róla az ezüstös szín. :( pedig olyan kis szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg ezt a problémát egy kis átlátszó lakkal ki lehet küszöbölni :) Szerencsére eddig a táskán kívül nekem még nem volt rossz tapasztalatom az e-bay-jel.

      Törlés