Balea Fügés-csokoládés Tusfürdő

by - május 14, 2013
Mivel néhány DM-ben még lehet találkozni ezekkel a limitált kiadású Balea tusfürdőkkel, úgy gondolom, nem késő írni róla egy bejegyzést. Télen abszolút nem kívántam ezt az édes illatot, márciusban viszont teljes fordulatot vett az orrom és azóta csak ilyenekre vágyok. Számomra az illatában még mindig észrevehető egy kis kókusz, de pont így tökéletes. (Viszont túl későn kapcsoltam, hogy nekem mennyire tetszik ez az illat, ugyanis a testápolóból már sehol nem találtam.)


A csomagolás a megszokott Balea tusfürdős flakon, ínycsiklandozó képpel. Az egyetlen dolog, ami zavaró, hogy egy idő után a víztől elkenődik a festék. Maga a tusfürdő hígabb állagú, ami melegebb napokon nekem jobban is esik, mint a krémesebb fajták. Szerintem megfelelően habzik és egyáltalán nem szárít (zuhanyzás közben még nagyon sima is lesz tőle a bőröm). Az illata sajnos hamar elillan, nem nagyon érződik a bőrön, viszont a fürdőszobában egy ideig megmarad, ilyenkor nagyon szeretek visszamenni :) 300ml-t kapunk 269ft-ért, tusfürdők közül ár-érték arányban abszolút első helyezett. Egyetlen hibája, hogy viszonylag gyorsan fogy, ezért be is szereztem még egyet, de mielőtt teljesen eltűnne a polcokról, gondolkozok egy harmadik megvételén is - csak aztán végül nehogy ráunjak az illatára.

Nektek megvan/volt valamelyik limitált kiadású Balea macaron termék?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. Nekem pont a másik volt meg...Bár annak is elég erős az illata, ez a csokis nagyon nem volt jó...vagyis finom meg minden, de túl erős..:/

    VálaszTörlés
  2. Már elhasználtam a tusfürdőt a testápolójával együtt. Hűvösebb, őszi/téli napokon szívesen nyúltam utána. Én (is) megvoltam elégedve minden szempontból vele. Nekem egy tusfürdő sem fogy el hamar, mert fürdőrózsát használok, aminek 'köszönhető', hogy egy kicsi is elég, és nagyon jól felhabosít bármilyen tusfürdőt :) Most a meggyes-marcipános társát használom :)

    VálaszTörlés
  3. először nekem egyáltalán nem tetszett ez az illat, de utána nagyon megszerettem. van itthon vagy 6-7 féle Balea tusfürdőnk. :)

    VálaszTörlés
  4. Megvolt, jó volt de egy flakonnal bőven elég volt. Most a citrus-félék jönnek be, a Brazil Mangóst kivégeztem, most a Grépfruitos verzióért rajongók:))

    VálaszTörlés
  5. Én is visszatettem először, és csak a tél vége felé vettem meg, a másik illat tusfürdőben nagyon nem, testápolóban viszont tetszett, így azt is megvettem krémben. :-)

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon nem szeretem a Balea tusfürdőket :S az illatuk már törölközéskor sem érződik :S csak habfürdő készítésekor használgatom el azokat, amik itthon vannak.

    VálaszTörlés
  7. Ezt még nem próbáltam. A meggyes van meg, de nagyon erős illata van kb 5 másodpercig, aztán már nem is érezni... :(

    VálaszTörlés