Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional Revitalum körömápoló szérum

by - augusztus 13, 2021
Az Eveline aloe vera tartalmú körömápolója a leírás alapján egy intenzív, erősen koncentrált szérum, ami mélyen hidratálja a körömlemezt és a környező bőrt. Ennek ígéretében választottam magamnak kipróbálásra, ugyanis amint nem kap kellő hidratálást a körömágybőröm, azonnal kiszárad, ami, valljuk be, nem túl esztétikus.


A 8 ml-es ápoló egyszerű papírdobozban érkezik. A tubusos kiszerelés jó megoldás, csak nehézkes kinyomni belőle a szérumot, mert nagyon sűrű géles állaga van. Az ecsetelő jópofa, könnyű vele eldolgozni a kinyomott adagot, akár a köröm felületén is. Nagyon apró pöttynyi is elég belőle, így az elsőre kevésnek tűnő 8 ml sokáig elegendő. A már sebes, sérült bőrt felkenéskor csípi, így ilyen esetben érdemes óvatosan alkalmazni, de szerencsére ez csak pillanatnyi, hamar elmúlik. A képen láthatjátok à la nature a körmeimet és nyilván nyáron kevésbé van kitéve sérülésnek, de anno tavasszal a hidegebb, szelesebb napokon is abszolút bevált nekem ez a körömápoló. Ha kicsit elhanyagolom a használatát, 1-2 alkalom azonnal rendbe hozza a kiszáradt körömágybőrt, de állapotmegőrzésre is kiválóan bevált, hetente párszor használva. Mivel nem szívódik be azonnal, ezért esténként, lefekvés előtt viszem fel, de egyébként nem hagy maga után zavaró réteget.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róla kialakított véleményem.


Ti használtok valamilyen körömápoló szérumot?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nem használok ilyen terméket, de ismerek olyan személyt akinek jól jöhet, így el is küldtem neki a posztod linkjét. :) A fotók nagyon szépek és hangulatosak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha esetleg kipróbálja, remélem, beválik majd neki is! Köszönöm szépen :3

      Törlés